• bu sene de taraftarlarını üzüyor. bi yüzü gülemedi çocukların.
  • an itibariyle teknik direktorunu* kovmustur. e biraz haklilar sanki; http://www.youtube.com/…tbe&feature=player_embedded
  • şöyle muhteşem bir forma tanıtımı yapmışlar. umarım bu tanıtım kadar güzel bir sezon geçirirler.
  • bu transfer döneminde en fazla oyuncu transferini kendileri yaptı sanırım, zira transfer haberlerine veya spekülasyonlarına ne zaman baksam fiorentina adını mutlaka görüyorum. sayıdan emin değilim ama takıma yaz döneminde en az 10 yeni oyuncu geldi. zaten villarreal'in yarısını satın aldılar neredeyse, aldıkları oyuncular arasında gayet güzel bir şekilde yararlanabileceği oyuncular olduğu gibi çok gereksiz oyuncular da var. mesela, mounir el hamdaoui transferine ben hiçbir anlam veremedim. bakalım uzun süredir yakalayamadıkları başarıyı bu geniş kadroyu oturtup kısa sürede yakalayabilecekler mi? bana göre yine en fazla orta sıralarda yer alırlar ama bakalım. alberto aquilani, borja valero gibi isimler bu takımın rengini değiştirebilecek isimler.
  • 2012-13 sezonunda italya ligini 4. sırada tamamlamış, uefa avrupa ligi 2013-2014 sezonunda play off eleme turunda yer alacak takım.
  • sempatik takım.
    belki fatih terim'den, belki batistuta'dan, belki de her ikisi.
    bu sene mario gomez'i transfer ettiler hatırı sayılır bir miktara. joaquin, josip ilicic diğer transferlerinden birkaçı. böyle sempati duyduğum, sevdiğim adamları da alıyorlar. ilginç bir transfer politikaları oluğu kesin. massimo ambrosini de en az bir yıl forma giyecek.

    juventus'un şu anki durumu, napoli'nin transfer hamleleri, milan'ın yetenekli gençleri, iddialı konuma gelmek isteyen fiorentina, lazio. eski günlerini arayan serie a o günlerine daha çok yaklaşıyor gibi. inter ölü bu arada. ölmüş, ağlayanı yok. bir yol olmaz onlardan.
  • mor renkli forması her zaman şukela olan takım.

    bazen beyaz forma ile maça çıkıyorlar, benim mora boyayasım geliyor. :)
  • batigolden yıllar sonra matigole sahip olmuş takım. takipteyiz...
  • ligin en etkili hücum hattına sahip olmanın yanı sıra en kötü savunma da bunlarda olduğu için montella yavaş yavaş çılgınlıklara başlıyor.

    son planı, gomez, matri'yi ilerde çift santrafor, rossi'yi hemen arkalarında ikinci forvet ve joaquin ile cuadrado'yu da kanat olarak oynatmak (bu beşlinin sapasağlam 11'de başlama ihtimalleri de ayrı muamma..).

    bu planla ligde kendisi ayarında ve kendisinden güçsüz takımları rahat rahat yenerek şampiyonlar ligine katılmayı düşünüyor olsa gerek.

    daha güçlü bir takıma karşı ise ambrosini'nin sırf allah'ını seven defansa gelsin kalıbını kullanmak için ciddi ciddi müslüman olmayı düşüneceğinden eminim. bak ambrosini dedim, geri üçlü o kadar alakasız oynuyorlar ki aralarında anlaşabildikleri bile şüpheli.
  • kendi sahasında lazio gibi vasat bir takıma yenilerek kuponumu yatıran ezik takım, futbol katili. elim ayağım titriyor şu an sinirden.
hesabın var mı? giriş yap