• live score addicts'in yeni adı.
  • livescore tadında hatta ondan bile iyi denebilecek bir ios uygulaması. android için olanı da var. canlı maç skorlarından tutun, maç analizi, maç ve gol bildirimi hatta gol videoları gibi muhteşem özellikleri var.

    ayrıca belirtmeden olmaz bu kadar harika bir app için nasıl bu kadar az entry girilmiş.
  • her futbol severin gerek telefonunda gerek windows 10 işletim sisteminde olması gereken mükemmel aplikasyon. ücretsiz olup bu kadar hizmet vermesi, yeri geldiğinde resmi yayıncıdan bulamadığınız bilgileri bünyesinde barındırması, atılan golü dakikalar içinde klip olarak yayınlaması, birçok özelleştirme ile size kendine fena bağlayan bir futbol fikstür ve canlı skor programı.

    https://www.forzafootball.com/

    edit: yeniden okudumda yazdıklarımı, reklam gibi olmuş, hatta gibisi fazla baya reklam metni gibi yazmışım. ama adamlar cidden süper hacılar. her türlü övgüyü hak ediyorlar. 2 yıldır kullanıyorum, aklıma buraya bir şeyler yazmak şimdi geldi.
  • ioste yaklaşık 4 yıldır kullandığım ancak son bir yıldır aralıklarla problemler çıkaran canlı skor uygulaması.bildirim gecikmeleri,türkiye ligi gibi liglerin geç güncellenmesi,kısıtlı istatistikler,laliga gol videolarının olmaması gibi eksi yönlerini söyleyebilirim.kullanım kolaylığı,arayüzünün şıklığı gibi artı yönleri var ancak maçkolik’e yavaştan geçi yapacağım gibi
hesabın var mı? giriş yap