• bu yazıdaki en önemli şey şudur: usta bir erkek asla friendzone'a girmez

    öncelikle friendzone'a girmeyin. çevrimdeki bir sürü erkek, sürekli olarak kızlar tarafından friendzone'a atılıyor. işin kötüsü ise asla yaptıkları hataları göremiyorlar. sen de en az 3 kız tarafından friendzone'a atıldıysan. bu erkeklerden birisi de sensin demektir.

    bir kızla tanıştın. ondan hoşlandın mı? cevap hayırsa, ona normal bir arkadaşın gibi davran. cevap evetse, ona arkadaşınmış gibi davranma.**

    bir kızla ilişkin olsun istiyorsan, öyle davran. ''e öyle davranmayı bilmiyorum'' diyorsan, öğreteyim: bir yere davet edersin, şakalaşma amaçlı dokunabilirsin, flört edersin, sataşırsın, niyetini gösterirsin. eğer bunları tanışmanızın başından beri yapmazsanız alışık olduğunuz yere gideceksiniz. neresi orası? evet bildiniz, friendzone!

    6 ay sonra kıza niyetinizi belli ederseniz kız bunu şöyle duyacaktır: ''6 aydır seni sikmek için bekliyorum''. ve kız sonuna kadar haklı. çünkü ağzınızdan bu kelimeler çıkmasa da siz öyle dediniz.

    her gördüğünüz kızla yatacaksınız diye bir kural yok. yani normal kız arkadaşlarınız da olabilir. ne demek istediğimi anladınız mı? diyorum ki ''her konuştuğunuz kızla romantik bir şeyler yaşamak zorunda hissetmeyin''. neden söylüyorum bunu? çünkü her konuştuğunuz seksi kıza böyle davranıyorsunuz, evet hepsine. yapmayın bunu.

    şimdi size ne kadar beceriksiz olursanız olun bir kızın sizinle uzun zaman ilgilenmesini sağlayacak bir taktik veriyorum. bu taktiği hepiniz biliyorsunuz aslında. taktiğin adı: friendzone. evet*, şimdilik bir şey düşünmediğiniz kızı friendzone'a alın.

    peki halihazırda friendzone'a girdiyseniz neler yapabilirsiniz bir bakalım.

    friendzone'dayken yapmanız gereken şey: bir anda kızın size olan düşüncelerini tepetaklak etmek.

    ona farklı davranmaya başlayın, daha iyi giyinin, ona daha az dikkatinizi verin vee en önemlisi flört edin.

    bunları bir gün önce görüştüğün kıza yapamazsın tabi ki. yani bir müddet kızla görüşmeyeceksin sonra karşısına çıktığında, kız yeni bir senle karşılaşacak.

    yapmanız gereken önemli bir detay da şu: bir başka kızla dışarıya çıkmak. bu, kızın gözünde ''sevgili olunabilecek erkek'' pozisyonuna girmenizi hiç olmadığı kadar kolaylaştıracak.

    yaparsan işini kolaylaştıracak diğer şeyler: farklı bir hobi bulmak, fitleşmek, bir organizasyona katılmak, çekici bir ilgi alanı bulmak vs.. yani olayın temeli şu: kız, görüşmediğiniz zaman içinde sizin yaşadığınız değişimi fark etmeli.

    siz değişip uzun bir ara sonra kızla görüştüğünüzde kız sizi tekrardan yeni tanıştığı birisi gibi algılayacak yani o eski ''friendzone'daki çocuk'' olmayacaksınız kızın gözünde.

    şimdi yapman gereken tek şey kalıyor. yazının başına dön. artık değiştin, halihazırda friendzone'daki erkek sen değilsin. friendzone'a girme ve kızla flörtleşmeye başla.
  • yani giyimini bi revize et kendini değiştir biraz başka biz kız çık bu sayede onu kıskandır çıktığın kızdan ayrıl asıl istediğin kıza dön bumudur olay ben bunu anladım
  • jorah mormont bunu beğendi
  • yoktur. friendzone mafya gibidir, bir girdim mi bir daha çıkamazsınız.

    yapmanız gereken şey bu. (bkz: #70536932) bizzat yaşadığım bir olayı anlatmıştım.

    arkadaşın bahsettiği gibi uzun süre görüşmeyip farklı şekilde yaklaşımda bulunmakta ters tepecektir. çünkü siz yaptığınız yanlış yaklaşımdan dolayı değil kız sizi çekici bulmadığı için friendzonedasınız. geçmiş olsun.
  • - ya sevgili olalım ya da ben arkadaş kalmak istemiyorum deyin*.

    - çok güzelsin, mal mıyım arkadaşın olayım, biri gelir seni tavlar kahrımdan geberirim deyin.

    - arkadaş ne ya, ihtiyar mısın sen deyin.

    - arkadaş ayağı göt ayağı, ben meriç miyim lan deyin.

    bunlardan hiçbiri işe yaramıyorsa yaylanın gidin artık oradan amk*
  • friendzone ne amk
  • açılın diyen var lan belden aşağı bazı organlarımla güldüm.

    anlaşıldı. bu sıkıntılar da porno filmler gibi eskimeyecek hatta şekil bile değiştirmeyecek.

    anketi de doldurayım bari gelmişken; yoktur. friendzone'a düşen adamın özellikleri şunlardır:

    - kudüs ağlama duvarı olmayı kabul etmiştir, kadınlar hamamında bile dönmeyecek muhabbeti dinleyip kafa sallamıştır,

    - tipsiz ve parasızdır. arabası da yoktur, güzel de giyinmiyordur,

    - ağzı laf yapmıyordur.

    şu saydıklarımı barındıran bir erkeğin friendzone'dan çıkma ihtimali sıfırdır. açılsa da sıfırdır, başkasına yönelse de sıfırdır.

    ayık olun ulan! tuzsuz hıyar gibi bir hayat yaşasanız da kendinizi ezdirmenin anlamı yok.
  • olm buraya uzun uzun yazardım yöntemleri.

    yazardım da benim hanım şimdi "nerden biliyon bu taktikleri? beni de mi böyle taktiklerle tavladın? kaç kız tavladın böyle? gecelik ilişkilerin oldu mu? ben güzel miyim? seksi buluyor musun beni? seviyo musun beni? yatağıma bi kahvaltı bile getirmedin:(" diyeeeee...
    kafamı siker 3 ay (en az).

    o sebepten, yazmıcam. özele gelin, durumunuzu anlatın şeyyapayım.

    şimdi lütfen otur düşün, adriana limanın zonuyla suna'nın zonu bir mi?
    suna bi kere salak amk. "snn be slk!" diycek kızın frendzonundan her türlü çıkartırım seni. bu işler kişiye özel olur. zona özel olur.

    edit: taktik maktik bilmiyorum, psikoloji biliyorum. hiç kız tavlamadım böyle. olmadı. aşırı güzelsin. çok buluyorum! çok çok seviyorum. getircem söz.

    edita: çok masaj geliyor "direkt ayrılık sebebi lan bu entry zaten eheheh" diye. olm ben 5 yıldır evliyim, benim hanım hepinizin ağzına sçar böyle konularda. yardım talebi mesajlarını ona gönderiyom ki zaten?? ben cevap verebilir miyim lan manyaklar. ben kimim olm? küçücük bir erkek parçasıyım ben. ayıq olun bi dik durun ya!

    editaa: 5 yıl geçmiş, halen mesaj geliyor. artık ben unuttum flört mlört, evlilik ayağına yeteneklerimi törpülediler amkşjılkh.
    neyse, şimdiye kadar gelen mesajlardan gördüğüm kadarıyla kendinize eziyet ediyorsunuz gençler. başkasının verdiği akılla olmuyo bu işler. yani otursan strateji yapsan falan, bir şekilde amacına ulaşırsın (amaç??!). friend zone'dan da çıkarsın, elini de tutarsın, öpersin belki, hatta sevişirsin bile. ama sürdürülebilir olmaz. çünkü "sen sen değilsin".
    seni friendzone da tutuyorsa, sen fit değilsin. bitti. elde ettiğini zannetmiş olacaksın sadece, o da bir süre.
    öncelikli tavsiyem, friendzone'unda bulunduğun kişiden hızla, en küçük bir aralık kapı bırakmadan uzaklaşıp kendi fit olduğun insanı araman olurdu.

    çünkü onu bulunca, manyak oluyor. volkan gibi patlıyor ortalık piiiuuuu... friendzone da debelenirken, o fırsatları kaçırmayın amk.
  • ben o zonun amına koyim. bir gençlik o yolda heba oldu. her okul dersane kantininde aynı terane. okul bitti işe de başlayınca dedim sikerler o işi.

    baştan o zone'a girmeyin arkadaş. hatun kişiyle tanıştım, beğendim. bir iki görüşmeden sonra telefonda "ben senle arkadaş olmayı düşünmüyorum, yeterince arkadaşım var. ya bu görüşmeler sonucunda sevgili oluruz ya da tekrar görüşmeyiz" dedim. 4 yıl çıktık, iki yıldır evliyiz. taktik maktik yok. ya hep ya hiç aluminyum.
hesabın var mı? giriş yap