• 3 yıldır kimsenin iş vermemesi yüzünden düştüğü çaresizliği yansıtan fotoğrafı ve "iyi değilim" mesajını instagram'dan paylaşarak yüreklere ince bi sızı iliklemiştir. seslerini duyuramayan aynı durumdaki yüzlerce insanın çığlığı olmuştur.
    https://i.hizliresim.com/jybopn.jpg
  • http://www.haberturk.com/…um-mesaji-1905345-magazin

    "gerilla"ların kanalları yok mu? git orda çalış ablacım. gerilla kızı olmaz artık belli ama gerilla anası olmak pek yakışır sana. tipin müsait.
  • avrupa'daki roj boj ve hoj tv'lerde giderebileceği isyan.
  • ablacım siyasi görüş ayrı vatan hainliği ayrı. siyasi görüşün beni bağlamaz. ama benim askerimin kanını akıtan kansızları "sanat" adı altında meşru ve sempatik olarak göstermeye çalışırsan bedelini ödersin. ha açılım sürecinde bunun ağababasını iktidar yaptı mı? evet. ama onlar da bedel ödeyecek. er veya geç.
  • gelen olumsuz elestiriler yuzunden incindigi icin hesabini kapatan sanatcinin isyanidir. cok incinmis.
    pkk'nin mayin ve bombalariyla gencecik insanlarimiz ölurken, kiz/ erkek kardesimiz, ablamizi abimizi annemizi , babamizi en yakin arkadaslarimizi kallesce saldirilarda kaybederken senin yuregin hic acidi mi? evlat acisi nedir hic dusundun mu bilemem ama " gerilla anasini oynamak istiyorum '' dediginde kac sehid anasinin yuregi sizladi. senin gibi sadece incinmedi onlar yurekleri koptu , canlari gitti.onlarin aglayacak duygu sömurusu yapacak sosyal medya hesaplari bile yoktu.

    bir sanatci olarak acaba bir sehit anasini oyna deseler seve seve kabul edermiydin acaba . rol almak zorunda degilsin ama insanlarimizin acilari tazeyken , daga cikmak istedigini söyleyip sonra '' öyle demek istemedim ben italyan ic savasinda direnen kadinlari kasdetmistim '' diye kivirmani unutmadik.

    o kucumsediginiz, burun kivirip asagiladiginiz , avrupalara sikayet ettiginiz halk bunu unutmaz. duygu sömurusune de gerek yok . bir yazarin yukarilarda yazdigi gibi senden cok daha zor duruma dusmus muhalif sanatcilar varken seninkinin lafi olmaz.
  • evrenin fıtratı bu. (bkz: güçler ilkesi). evrenin kaotik olan ta kendisi bile bu ilke ile yaşıyor. dinazorların bile ayak uyduramadığı, güçsüzlerin başarısız olup son ile gerçeklesen durumlar silsilesi. maalesef, senin emeklerin ve kendinde artı olarak gördüğün hiç bir şeyin güç olarak karşılığı yok. gücün varsa her şeysin, yoksa hiç bir şeysi. fazla kafana takma yalnız değilsin, hemen hemen herkes senin gibi.
  • sanatcinin isyanidir.. sanat ayridir, siyasi görus ayridir. bir sanatci elbette siyasi göruslerini söyler ama ulke kan aglarken kalkip gerilla anasini oynama istegi bahanesiyle pkk seviciligi yapmak baska seydir.
  • üzüldük mü? şahsım adına hayır. zira siz tatlı su solcularının ve sözde " hümanist"'lerin gerilla diye nitelendirdiği kitle bir terör örgütüdür. öyle özgürlük savaşçısı falan da değildir. en büyük zararı savunduğu insanlara vermiştir. söz konusu hanımefendi gidip te bunlara olan sempatisini açıkça dile getirerek şimşekleri üzerine çekmiştir. yürekli yapımcı falan demiş ablacığım kimse seni bir yapımda oynatmaz zira oynadığın yapım raiting almaz. bunu bile bile seni oynatmak yüreklilik değil deliliktir.
  • bunun bi tık altı da atanamayan öğretmendir. (bkz: entitlement)
hesabın var mı? giriş yap