• kimine klübün yemekhanesinde yemek vermezler, kimine idmana gitmek için helikopter tahsis etmezler sürekli eza ceza çeker bunlar yıllar boyu.

    sonunda dursun özbek geldi, işerken aklı başına gelip galatasaray'ın evlatlarını kurtardı allaha şükür.
    şimdi hepsine bir helikopter verecek dertler bitecek.

    arda vardı turan olan, o çocuğa helal olsun.
    ekmeğini de helikopterini de taştan çıkarıyor kendisi. simeone'den yemek istese, elin gavuru;
    -az ye de hizmetçi tut.
    der adama.

    'we have sabri you don't'
    yersen.
  • 99 yılından beri ilk 1-2 öğrencilik yılı, fakirliğin dibine vurduğum 2007 yılı ve geçen sene askerlik yaptığım için 2014 yılı haricinde 11-12 yıldır kombinemi alırım, işten zaman bulursam yakın ve önemli deplasmanlara giderim (ankara, bursa, eskişehir vb), kombinemi kullanamayacak mazeretim varsa o maç için satmam ateşli ve gerçek galatasaray taraftarı arkadaş, dostuma verir takımıma dolaylı yoldan da olsa desteğimi verirdim, olimpiyatta çamurlu yollarda tepe aşarken kurt görmüşlüğümüz var (soğuktan halüsinasyon görmüş olabilirim), tasarımı iyi olsun olmasın her sene en az 2 formamı alırım, atkısı, beresi flama boku püsürü cabası.

    anlayacağınız harbi galatasaray'ın evladıyım ve antremanlara başladım 1-2 aya hazırım. nasılsa takım son şampiyon, transfer için de zamanı var, kampa bir yerden katılırım. hadi be cüno bir güzellik yapın bu evladınıza da. 500bin euro ya tavım, fazlasında gözüm yok. kiss.
  • (bkz: orospunun evladı) anlamca yakındır.
  • iş hayatında karşılığını dün test ettiğim hede. büyük bir holdingin yönetici pozisyonuna yaptığım başvurunun ardından yaptığımız iş görüşmesinde sıra o malum soruya geldi. ücret olarak ne düşünüyorsun dediklerinde hayvan gibi şey yaptım afedersiniz. arkasından da ekledim tabi. "ben x holdingin evladıyım". sonucu dört gözle bekliyorum.
  • böyle evladım olsa eldivenle sevmem sapanla beslemem aq.
hesabın var mı? giriş yap