• (bkz: cem uzana hapis şoku)

    arkadaş ben bilmem eşim bilir tarzı yarışmalarda bile kocasının patlatabileceği balon sayısını yanlış tahmin eden yarışmacı, bu hesapsızlığının bedelini bir sonraki turda elenerek ödüyor. gel gör ki, iktidar partisinin 16 yılda kurduğu düzende devletin imkan ve tasarruflarını çarçur eden, var olan bütçeleri hesapsızca yandaş firmalara peşkeş çeken isimler, halktan ve kamuoyundan saklandığı gibi hiçbir hatanın bedelini de ödemiyorlar.

    üniversite sınavlarında ter döken öğrenciler, tek bir işlem hatasıyla bin kişinin gerisine düşerken, 4 yanlış yapanın 1 doğrusuna el konuyorken; bir köprüden geçecek olan araç sayısını, bir havalimanını kullanacak yolcu sayısını, bir hastaneye gitmek zorunda olacak hasta sayısını (bilerek ya da bilmeyerek) %90'a yakın hata payıyla hesaplayan insanlar elini kolunu sallaya sallaya geziyor, ve bu insanaları göreve getiren insanlar miting alanlarında milliyetçi halktan oy istiyor?!?

    bu rezilliğe rağmen bu düzeni çevirmeye alet olmak isteyen, vatanını seven, ülkesinin sınırlı kaynaklarına sahip çıkmak isteyen oy verenlerin durup bir kere daha düşünmelerini isterim. yazık günah, evet.

    https://www.sozcu.com.tr/…i-meclise-tasidi-1277795/

    http://sendika62.org/…tili-modeli-dogruladi-457741/

    https://onedio.com/…nluk-zarar-225-milyon-tl-759724

    http://www.cumhuriyet.com.tr/…__16.5_milyon_tl.html

    (bkz: başlıklarda karakter sınırı)
  • 67. hükümetten beklediğimiz ilk icraat bu insanlara yargı yolunun açılması.
  • yanlış hesaplamaya gelene kadar ülkenin baştan aşağı anasını sikenlere hapis lazım.
  • makaracı egemenin kendi hakkında yapılan yüce divan oylamasında, oyunu atış şekli geliyor aklıma bunları okudukça. maalesef çalanın çırpanın yanına kar kaldığı bir ülkede yaşıyoruz.

    mecliste çoğunluğu sağlarlarsa daha çok unutulacak.

    (bkz: zafer çağlayan) - 45-50 milyon euro
    (bkz: erdoğan bayraktar) - ne yaptısam rte nin bilgisiyle yaptım
    (bkz: egemen bağış) - min 1.5 mio $
    (bkz: muammer güler) - kapı önüne yatar
  • o kadar ince yapılan hesaplar yanlış değildir, olamaz. sen bu işletmeleri yapacak adama "buradan günde o fiyatlara 2-3 tane araba anca geçer" dersen babayı alırsın. o yüzden tahminleri şişirir, o köprüler ve yollar yapıldıktan sonra parası neyse veririz dersin. aynı anda beslenecek bazı yandaşlar da vardır, onları da taşeronlukla ve diğer yollarla ihya edersin. halka da "cebimizden kuruş çıkmadan yol-köprü yaptık" diye propaganda malzemesi oluşturursun.
hesabın var mı? giriş yap