• yeni bir saatlik araç kiralama markası.

    (bkz: garenta)
  • garenta firmasının uzantısı. yakıt ücreti yok. rezervasyon başına 120 km kullanım hakkı var. aşım durumunda elli kuruş kilometre başına ücret geliyor. 8 saat üzeri kiralama 1 gün boyunca kiralama opsiyonu veriyor.

    tanım: saatlik araç kiralama uygulaması
  • dün akşam ofisten çıkıp eve gitmek için kullandım. 50 dakikalık yolculuğun sonunda aracı bir avm'nin otoparkında bıraktım, gelip aldılar. kredi kartımdan 22 tl ücret alındı.
    taksiye binsem 40 tl ödeyeceğim yolculuğu sadece 1200 km'de yepisyeni araba kullanarak yapmış oldum.
    kendi aracımı işe gidip gelirken maliyetler ve zaman kaybı yüzünden kullanmıyorum. şu anda hazır otomobiller bu kadar değerlenmişken arabamı satıp parasını dolara geçip bu saatlik kiralama hizmetinden daha çok yararlansım mı diye ciddi ciddi düşünüyorum.
    benzin masrafı yok, sigorta, kasko derdi yok.
    özetle uygulamayı beğendim, yıllık üyelik ücreti almamaları da güzel.
    aracı teslim eden kişi bagajdan katlanır motosikletini alıp gitmesi de ayrı bir güzeldi. oha çok reklam koktu entry. arkadaşlar sakın, moovlamayın. fiyatlar artmasın.
  • çok taze yazmak için ama internet reklamlarından bu uygulamadan haberim vardı bugün yarım saat - 45dklık araca ihtiyacım oldu taksiye binsem 30-40? denesem mi lan acaba derken kendimi aracı kiralarken buldum üstüne de 25lira gibi komik bi fiyata kiraladım vale çocuk 15dkda getirdi 300kmde yepyeni arabayı bana bırakıp katlanabilir elektrikli motoruna bindi gitti bende işim bitince evimin önüne parkettim hala almadılar göz ucuyla kesiyorum*merak edenler için provizyon 4 saatlik kiralama ücreti çekiyorlar ne kadar kullandıysan kesip kalanı iade onuda göreceğiz bakalım

    edit: editlemeyi unutmuşum provizyon 1 hafta sonra sorunsuz olarak geri yattı hiçbir problem yaşamadım
  • yakıt ücretinin fiyata dahil olup olmadığını anlayamadığım uygulama? sitesinde ve uygulamasında yakıtla ilgili bilgi bulamadım. eğer yakıt fiyata dahilse kiralama süresince yakıtı bitirirsek ne olduğunu merak ediyorum? belki de taşıt tanıma sistemi tarzı bir uygulaması vardır.

    park konusu da benim için ayrı bir merak konusu. arabayı kilitleyin biz gelip alırız demişler. malum istanbul'un popüler lokasyonlarında ücretli otopark bulmak bile sorun haline geldi. ücretsiz park yeri bulamazsak ne olacak? ücretli otoparka bıraktığımızda otopark fişi olayını nasıl halledeceğiz?
  • garenta’nin başlattığı kullandığın kadar öde araç kiralama hizmeti. tüm işlemler mobil uygulama üzerinden yapılabiliyor, aracı vale getiriyor, siz işiniz bitince istediginiz yere bırakıyorsunuz.
  • aslında kiralamadan önce çok ön yargılıydım. ama son zamanlarda taksi kullanmak istemediğim için riski göze aldım ve denemeye karar verdim. 120 küsür provizyon çekildi. bu arada 5 gün sonra geri yattı provizyon. vale arkadaş getirdi arabayı 10 dakika içerisinde sözleşme imzaladım bir tek aldım anahtarı. yaklaşık 2 saat kullandım 60 lira ödedim ve 45 kilometre yol yaptım. aynı yolu taksi ile gitsem 120 tl tutacakmış. yani iki katı. valla zaten normalde çok taksi kullanmam ama ihtiyacım olursa da artık moov kullanırım. hatta burayı okuyan moov yöneticileri varsa biraz daha ucuzlatın, taksinin değil metrobüsün alternatifi olsun hep kullanalım.
  • benim anlamadigim bu uygulamada kilometre sınırı olup olmadigi. km sınırı varsa o kadar da uygun bir uygulama degil. bu arada indirdim uye olmaya calistim bir suru kisisel bilgi istedigi icin vazgectim.
  • araclarinda sadece 600 tl'lik mini hasar sigortasi bulunan saatlik arac kiralama hizmeti.bir arac farinin 3000-4000 tl oldugu ortamda rezervasyonumu yapip ardindan hemen iptal etmek durumunda kaldim.en azindan ekstra ucretle full kasko paketi satilsa daha iyi olurdu.
hesabın var mı? giriş yap