• (bkz: masadır masa)
  • (bkz: yildo)

    dayanamadim editi: severdik kendisini, espri yahu.
  • anneannenin rulo yapip duvara dayadigi salon halisindan baska bir sey degildir. tam mutfaktan su icecekken nerdeyse iki metrelik boyuyla karsima cikarak omrumu tuketti.
    (bkz: saclarin bir gecede beyazlamasi)
  • (bkz: karabasan)
  • gecenin tadini cikarirken, cikan garip seslerle devamli irkilen bünyenin "nörüyo lan" diye verdigi tepkiler sonucu su ihtiyaci dogdugu sirada, kapinin kenarindan ucu gözüken koltugu kendisine bakan bir varliga benzetmesi sonucu kic üstü yere yuvarlatir..*
  • (bkz: guru)
  • gece karanlıkta gözlüğünü takmadan çişe kalkan ev arkadaşının kapısının arkasına yapıştırdığı notting hill film afişini unutması neticesinde karşılaştığı dev julia roberts kellesi.

    sözkonusu afiş için :
    http://www.romanticlinestips.org/…/notting-hill.jpg

    edit: afiş dansöz gibi arkadaş yenilemek zorunda kalıyorum sürekli.
  • ögrenci evimizin pencere demirlerine tırmanmış, içeriyi görmeye çalışan büfeci çırağının terlemiş suratı.
    sınav sabahlamalarından birinde, 2:00 sularında perdeyi açmamla birlikte aşağı düşmüştü kendisi.
  • rahmetli anneannemin gece saat tam 12'de gorundugunu iddia ettigi varliktir. sadece evin icinde gorunmezmis de sokakta olurmus bu korkunc yaratik. kendini goreni de oracikta olduruverirmis.

    muhtemelen cocuklarin saat 12'den once yatip zibarmasi icin uydurulmus bir seydi.

    essek kadar olduk, sabahlara kadar o mekan bu mekan gezdik filan da hala evdeysem, saat 12'de pencereden disari bakamam, balkona cikamam, camasir toplayamam.

    ah be anneanne.

    not: bir de israfil'in suru uflemesi ile ilgili anlattigi vardir.

    bu surdan cikacak sesi neye benzeyecegi bilinmezmis. illaha sur sesi gelecek diye bir sey yokmus. ama o gune kadar hic duymadigimiz bir ses olacakmis. ve bu sesin nerden geldigini anlamak icin kafasini pencereden cikartanlarin boynuzlari cikacak, kafayi geri cekemeyecek, kiyamet koptugunda kafasi oyle pencerede debelenecekmis.

    o nedenle sokaktan garip bir ses duydugunda oyle hemen kafayi pencereden cikartmayacakmissin.

    sokaktan garip bir ses gelse yine kafayi cikarmadan bakarim. maazallah kiyamet koparken kafam pencereye sikismis olmak istemem.
hesabın var mı? giriş yap