• youtube'da şimdilik game of thrones teorileri anlatan yayın hayatına bugün başlamış olan kanal

    daha sonra diğer popüler diziler hakkında da teori videoları hazırlayacaklarını videoların birinde söylediler.

    got ile ilgili yayınladığı ilk videolardaki teoriler gayet doyurucu olup. bir saat önce yayınlanan 7. sezonun yeni fragmanı hakkında nasıl bir yorum ve teori yapacaklar merakla bekliyorum.

    yapımcılarından değilim ve hiçbir bağım yoktur. bir videolarına denk geldim ve başlığı açtım ama (bkz: buralar değerlenir)
  • geçenlerde keşfettiğim youtube kanalı.got teorileri gayet güzel.o kadar güzel ki video bittiğinde diziye/kitaba tekrar başlama isteği uyanıyor insanda.bir çok kanaldan daha doyurucu.çok farklı teoriler , yeni bilgiler öğrendim diziyle ilgili.işini severek yaptığı belli.kendisini kamera karşısında görmeyi dört gözle bekliyorum.yolu açık olsun.
  • bence de çocuk gayet güzel anlaşılır bir dil kullanarak güzel güzel anlatıyor. aferin!
  • oturup tüm videolarını izlediğim kanaldır.
    harika bir kanal. diğer arkadaşlar da söylemiş ama ben eksik kalmayayım; özellikle tane tane anlatmasına bayıldım.
    bir de videoların sonunda konuya uygun şekilde "abone olun" demesi çok hoş bir ayrıntı olmuş.
  • başarılı bulduğum kanal. ilgiyle takip ediyorum.
  • hastası olduğum az sayıdaki yerli kanallardan biri. got izleme keyfimi kat kat arttırıyor, hem tembel olup hem de kitapları ve ek literatürü okumuş insanlar kadar bilgili bir şekilde izleme fırsatı veriyor.
  • düzenli olarak takip ettiğim youtube kanalı.
    oldukça ciddi ve akıcı bir dille, hem herkesin dilinde olan teorileri anlatıyor hem de kendi teorilerini ekliyor. son 2 ayda ciddi bilgi edindim kendisinden game of thrones evreni ile ilgili. kesinlikle gereksiz mizaha ve popüler kültürün bir uzantısı olan cıvıklığa yer vermeden çizgisini korumasını diliyorum.
  • game of thrones hayranlarının mutlaka takip etmesi gereken şükela youtube kanalı.
  • 7.sezon 3.bölümü ile ilgili doyurucu bilgiler veren bir inceleme yayınlamış youtube kanalı

    https://www.youtube.com/watch?v=vqvdaa4v1p4
  • "yabanıl" derken iki a'yı da kısa söylemesi gereken hesap kişisi. "yabaaaanıl" olan telaffuzu duyunca sinirlerim zıplıyor gerçekten.

    bunun dışında youtube'da inceleme adı altında özet veren, "ya bence o böyle davranmalıydı, niye bu kadar sevinmedi" falan diye karakterlere akıl veren boş beleş hesaplardan değil. inceleme videolarında bir şeyler öğreniyorsunuz her seferinde dizi hakkında.
hesabın var mı? giriş yap