• ne zamandır kuryelerin isyan videoları yoktu, bugün twitter’da su siparişi veren müşteriye isyan eden bir kuryeye denk geldim link
  • çalışma o zaman amk. adam uygulamaya girmiş su var almış getireceksin tabi. yarım ekmek tavuk döner siparişi veren adama garson kızabilir mi neden tüm yemiyorsun diye.
  • problem siparişte değil. kendinizi kuryenin yerine koyarsanız ve ben olsam aylık kaç para maaşa bu suyu seve seve müşteriye taşırdım sorusunu sorarsanız ne demek istediğimi anlayacaksınız.
  • onu şikayet edeceğin kişi müşteri değil işverenindir genco. ağır işler için extra ödeme talep edebilirsiniz. müşterinin ne suçu var amk mal mısın?
  • kuryenin hakli oldugu isyandir ancak isyan etmesi gereken kisi musteri degil getir yetkilileridir.
  • yani ne desem bilemedim hem kurye haklı hem de müşteri. ortada bir haksız var ama kim o ibiş ?

    ben bu tarz konularda çok hassas biriyim. parasını verdiğim halde halı yıkama firmasına bile üzülür, halılara yardım ederim.
  • turkiye'de hizmet sektorunde calisanlarin musteriye bakisini cok iyi gosteren bir video.

    oncelikle bu isin sartlarini biliyordun da isi kabul ettin, bilmeden girdiysen de ben ne is yapacagim diye sorusturmadiysan senin sorumlulugun.

    hadi diyelim kandirildin, isi birakabilirsin.

    dersen ki benim yapabilecegim tek is kuryelik, yemek siparisi gibi hafif seyler tasiyabilecegin bir kuryelik yapabilirsin.

    bazi yazarlarin da belirttigi gibi sikayetini getir yonetimine iletmelisin. musteri kendisine sunulan hizmeti normalden fazla para vererek aliyor. biz musteriye su tasimak istemiyoruz diyorsan bunu getir'e soylemelisin.

    burada temel sorun hizmet sektorundekilerin bakisi. normalde musteri bir hizmet alir ve karsiligini oder. bu tiplerin coguna gore musteri her halukarda bir odeme yapmali ve tatmin edici bir odeme olmali, karsiliginda ben istedigim gibi, nasil uygun gorursem oyle bir hizmet veririm kafasindalar, musterinin hizmeti begenmeme hakki da yoktur, ne de olsa calisan yuce gonluyle bir iyilik yapmistir. taksiciler, restaurant calisanlari cogu ayni.
  • yine muhakeme yeteneği olmayan bir insanımızın isyanı. hep kök sebebi kaçırıyorlar. sorun müşteride değil işverende.
  • surekli litlelerce su soyluyorum, gayette mutluyum ve hakliyim. begenmiyorsa calismasin iyice sacmaladilar.
  • kuryelere hamallık yaptıran insanlar tanıyorum. bizim insanımız en ucuz şekilde en yüksek faydayı nasıl elde edeceğini çok iyi bilir. 10 adet 10 kiloluk kedi kumunu beş kat merdivenden çıkartanları bilirim. hoş bu videoda isyan edecek seviyede bir miktar su sipariş edilmemiş orası ayrı.
hesabın var mı? giriş yap