• google'ın google assistant ve diğer uygulamaları ile beraber hayatınızı kolaylaştırma projesinin genel adı.

    youtube'da fazla takılınca "kapat istersen" diyen, sesli biçimde "15 dakika sonra ocağın altını kapat" komutunu anlayan, sürüş modunda co-pilotluk yapan, tüm sistemlerin toplanıp hakkınızda tutulan veriler sayesinde kişisel alışkanlıklarınıza göre hizmet verdiği bir servis.
  • beta sürümü bir süredir kullanıcılara sunuluyor. pixel2 ve android p kullanıcısı olarak bir süredir kullanıyorum farkındalık dışında etkileyen bir özelliğine denk gelmedim daha. uygulamalara kullanım süresi belirleyerek günlük o süreyi geçimini görebiliyor olmak benim kullanabildiğim tek noktası. evde ve araçlarda akıllı sistemlerle entegre çalışında daha da verimli olabileceğini düşünüyorum. market sürümü çıktığında ve kullanımı arrtığında daha da anlaşılacaktır.
  • google pixel veya android one bir cihaza sahip değilseniz actiondash'ı kullanabilirsiniz.başarılı bir alternatif.
  • google'in android telefonlarda gün boyu kullanım istatistiklerini görüntülemeyi ve kullanım limiti koymayı sağlayan uygulaması.

    bağzı uygulamalarda ne kadar çok gereksiz vakit geçirdiğimi gordukten sonra limit koydum ve anında işe yaradı. 30 dk'den fazla kullanmayı engelliyor benim için.
hesabın var mı? giriş yap