• genel olarak tamirat işleri için kullanılan bir malzeme. ismini sarı ve mavi renkli hamurumsu 2 malzemeyi elinizde yoğrurarak elde ettiğiniz karışımın renginden alır. malzeme homojen yeşil rengi aldığı zaman istediği şekilde kullanılabilir, 1-2 saat içerisinde taş gibi bir kıvama gelecektir ve işinizi mükemmel derecede görür.

    tabi ki bu sıkıcı kısmı. asıl eğlenceli kısım ise bu malzemenin heykel ve minyatür yapımında kullanılmasıdır. oldukça sağlam, uygulanması kolay ve detayları da mükemmel derecede iyi tutar.
    örnek

    green stuff'ı şekillendirirken ya da detaylandırırken, kullanılan aletlere önce hafifçe vazelin uygulanmasında fayda var. zira aletin üzerinde kuruyup kalabilir, temizlemesi o kadar da kolay değil. yine de ele yapışmaz, kil ve türevleri gibi ortalığın içine etmez, tıpkı bir oyun hamuru gibi cebinizden çıkarıp yapabilirsiniz.

    türkiye'de rastlamadım, yine de yapı marketlere bakılabilir. games workshop, ebay, amazon gibi sitelerde rahatlıkla bulup alınabilir. hatta bazı kullanıcılarının warhammer orduları üzerinde yaptıkları custom detaylar sizi ufak plastik bir figüre hayran hayran baktırabilir.
hesabın var mı? giriş yap