• kendisi icin en hayirlisi basketbolu birakmak olacagini dusundugum sporcu. bu ne bahtsizliktir kardesim, daha oynamadan gene sezonu kapatti kendisi. bu saatten sonra iyilesse ne yazar iyilesmese ne yazar. her an yeniden sakatlanacagim korkusuyla yerden 10 cm'den fazla sicrar mi allah bilir. saniyorum bu isten en karli cikan portland saglik ekibi, adama ameliyat uzerine ameliyat yaptilar cepleri doldu.
  • kendisinin ohio state'ten arkadaşı ve günümüz grantland yazarı mark titus oden ile ilgili muhteşem bir yazı yazmış. tam arşivlik.

    http://www.grantland.com/…den-injury-plagued-career

    kariyerinin 2. senesinde alkolik gibi yaşadığını itiraf ettiği, filmi çekilse "hassiktir bu kadar da olmaz ama." dedirten yaşam mücadelesi hakkında detaylı bilgiye sahip olmanız için okumanız tavsiye edilir. benim gibi kendisini çok sevenler için bulunmaz nimet.
  • belki şu an kıçı başı oynayan howard'ın bu kadar popüler ve iyi olmasına engel olabilecek yegane oyuncu ancak sakatlıklardan dolayı bir türlü potansiyelini yansıtamıyor. portland'dan kurtulduğuna göre artık herhalde iyi işler yapabilir.
  • bu adam ne biliyim bi brandon roy gibi oynayıp oynayıp bırakmadı. bence hazır olana kadar bekliyor ve bence nba'e geri dönecek.
  • rehabilitasyon çalışmalarına -hala- devam eden ve 2013-2014 sezonuna hazır olacağını belirten pivot.

    bu arada kendisinin portland'a sitemkar sözler kullanıp bıdı bıdı etmesi ve ciddi kontrat bedelleri talep etmesi de "oha dedirten olaylar" arasında haklı bir yer edinmiştir.
  • neredesin ay yüzlüm demek istediğim kolpacı. paraları cukkaladın hala sakatım ayakları yapıosun. bakın beyler türkiye bunları yemez !
  • döneceğine dair umutlar iyice tükenen adam.yıllar geçti,adını sol framede görünce hatırladım ancak düşün yani.
    gün gelir de dönerse, ve de başarılı da olursa seviniriz orası ayrı.shaq'tan sonra lige gelmiş en dominant pivot olacağı söylenen biriydi neticede.
  • sanırım nba takip etmeye başladığım yıldan beri bir tane bile maçını izleyemediğim tek popüler oyuncudur kendisi.

    draft edildiği sene nba tv çok güzel 10 dakikalık bir highlight videosu yapmıştı. adam pota altında 90'ların pivotları gibiydi resmen. eğer sakatlanmasaydı 123132131 kere, dwight howard karaktersizini silerdi net şekilde.
  • bu aralar geri dönme heyecanı yaşayan basketbolcu. 5 adet takımla görüştüğü söyleniyor ve bunlar arasında san antonio spurs de var. gelsin gerçekten istiyorum. kayıp olmaz, belki bi ümit kazanç olur. bu saatten sonra kendisinden beklenen seviyelere gelmesi söz konusu bile olamaz kanımca. ama eğer kısıtlı olarak da olsa herhangi bi takıma verebileceği bir katkı mevcutsa, bu potansiyelin en iyi spurs tarafından değerlendireleceğini düşünüyorum.
hesabın var mı? giriş yap