• 1500 küsür liraydi silmişler. 149 lira bişey kalmış. 24 yaşındayım neyin 149 lirası bu?

    edit: 24 bitmis,25i dolduruyorum o yüzdenmiş.
  • ıyı de 25 yasın ustunde ışsız adamın borcunu nıye sılmıyorlar.
  • şaka mı yoksa güncelleme çalışması adı altında sabah karşı bindirme mi olacak ama şu an itibariyle sıfır gözükmekte...

    sıffır sıffır sıffır sıffır!

    insan kıllanmıyor değil!? la noliy?
  • 25 yaş üstündeyim ve çalışmıyorum- doktora yapıyorum ( öğrenci statüsü yani) benimde silinmiş görünüyor. bana isteğim dışında yüklenen bir borç silinmiş anlayacağınız. şimdi buna sevineyim mi yoksa lan zaten olması gereken buydu mu diyeyim bilemedim. ama tahsilinden vazgeçilen tutarın da sıfır tl görünmesi insanı kıllandırıyor.

    yapın işte olm bir güzellik memleketin hali ortada.

    edit: silinmemiş tekrar gün yüzüne çıkmıştır. garibanın sevinci bu kadar olur.
  • gss borç dökümü sayfasından baktığımda benim de sıfırlanmış ve aslında olmayan borcum. sağlık hizmetini öptüklerim bir de zorunlu yapıyor.. ülen zaten her ölmediğimiz gün şükrediyoruz be bugün de patlamadık diye. hasta olsak yine şükrederiz ülkecek, manyak herifler. gidin açılış, kutlama yapın siz.

    geçici olabilir. göriciiz.

    edit: evet geçiciymiş geri getirmişler borçlamızı uzay boşluğundan. yatacak yeriniz yok olm.
  • gece genelde vergi daireleri vs bakım oluyor boşa sevinmeyin, sabah tekrar kontrol edin.

    edit:benim borcum hiç bir zaman yoktu o sebeple göremiyorum tam ne yazdığını, sadece daha önce yaşadığım bir durum, sabah bir daha kontrol edin derim.
  • devletin hirsizlik yapmasina uydurdugu bir baska kilif olan gss borclarinin silinmesi durumudur. su an icin yedi bin kusur tl olan borcum sifir olarak gozukmekte ancak bunun yakin zamanda tekrar degisecegini dusunuyorum ama bir yandan da daha once boyle bir durum hic olmadigi icin acaba da dememek elde degil.

    edit: yuce devletim beni yaniltmadi.
  • 118 tl olan borcum an itibarı ile silinmiş.

    karar gereği şu şekilde:

    geçiçi 69'uncu madde

    not: 25 yaş üstüyüm
  • şahsıma yığılan haracın da bir anda sıfırlandığını gösteren bir umut. umarım bir sistem hatası filan değil, bayram öncesi boynumuza asılan şu borçlardan bir kurtulma müjdesidir diye düşünmek istiyorum. fakat bu anlamda yapılan yasal değişikliğin kapsamında olmadığımı bildiğim için kuvvetle muhtemel bir kaç saat içinde eski haraç talepleri tekrar yerini alacaktır.

    bu arada proxy üzerinden yasaklanan siteler de bir anda açılmış gibi görünüyor. devletin müdahalesi altındaki tüm sisteme bir an için genel bir bahar havası gelmiş olabilir ama kısa bir süre içerisinde ak-mollaların ayıkmasıyla yine ilkel yasak ve borçlandırma döngüleriyle kış havasına dönebilir.
  • tahsilinden vazgeçilen borç her neyse 184 lira gözüküyor bende. o da 2014'ten kalma. bugüne kadar nasıl olsa ödemeyeceğim için bakmamıştım. elli kere daha değişir zaten bu.
hesabın var mı? giriş yap