• ödemediğim borcumun o parasıyla, gider özel hastane de hasta oldukça tedavi görürüm!
  • sen beni, benim haberim olmadan sigortala. yıllarca bir köşede benden habersiz dağ gibi borç biriksin. sonra haberim olmayan bir borç yüzünden vatandaşı olduğum ülkenin hastanelerine giremeyeyim. işte sosyal devlet, işte vatandaş sevgisi.
  • 78 lira borcum var. parasızlıktan değil haksızca borç kesilen diğerlerine destek olmak için ödemiyorum. devlet hastanesine de neredeyse hiç gitmedim, gitmem de bundan sonra.
  • insanların borçları o kadar birikti ki, o parayla özel hastanede değil muayene ya da tedavi, birkaç kez ameliyat olabilecek hale geldi. hal böyleyken, ödeyebilecek gücü olanlar senin sikik devlet hastaneni ne yapsın?

    olan gerçekten zor durumda olan yoksul insanımıza olacak. onların da büyük bir kısmının bu uygulamadan haberi bile yok.
  • zerre üzülmediğim durumdur. kasım seçimindeki tablodan sonra bizler "siz bilirsiniz, gün gelecek çok pişman olacaksınız, yanacak olan biz değiliz" dediğimizde kastettiğimiz şeylerden biri tam da buydu. misal ben akşam eş dostla yemekte olacağım, yaz alışverişi yapacağım. sen gidemeyeceksin; yapamayacaksın. bu saatten sonra sence sen benim umurumda olur musun? senin için mücadele etmeye değer mi? bizim sosyal statümüzdeki insanlar kendileri için değil, toplumun çıkarları için mücadele ettiler hep. benim eşim, çocuğum en üst kapsamlı özel sağlık sigortası ile güvence altındayken ben ve benim gibiler hep sen rahat et diye mücadele ettik ama her seferinde 2 kilo makarnaya sattınız bizleri. gencecik çocuklar devlet eliyle öldürülürken terörist dediniz, insanlar ağaçlar, zeytinlikler için canlarını ortaya koydu paralelci dediniz, istikrarımızı bozuyorsunuz dediniz. biz de madem öyle artık biz yokuz dedik. o halde bunları da artık sen düşüneceksin güzel kardeşim. benden sana tavsiye: hastalanmazsan hastaneye ihtiyacın da olmaz. o yüzden sıkı giyin, terli terli dolaşma; hastalanma.
  • bir yanlışlık var herhalde, zaten gss borcu olan tedavi olamıyor parasını ödeyip ilaç alıyor devlet karşılamıyor. yani yeni bir şey değil. benim merak ettiğim bu borç işe başlayınca da mı silinmiyor yada sağlık hizmetlerinden faydalanılmıyor?
  • (bkz: ödeyeni siksinler)

    hep aynı terane, seçimden önce bir af çıkar, seçmene bir şirinlik yap, seçimden sonra da verdiğin hakkı geri al.

    millet 4 sene sürünsün, bir dahaki seçimden önce hadi bakalım, "hükümetimiz vatandaşın yanında" deyip aynı tiyatroyu en baştan sergile...

    ödemeyin oğlum, o paralar sağlığa harcanmıyor, makam araçlarına, özel uçaklara gidiyor...
hesabın var mı? giriş yap