• yine bir vahset haberi, yine bir cinayet.

    --- spoiler ---

    istanbul güngören'de nişanlısıyla birlikte bir restoranda tartıştığı iki kişinin tekme tokatlı saldırısına uğrayan müzisyen umut emre aytekin, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

    --- spoiler ---

    ulkeyi komple kapatip timarhaneye cevirsek yeridir. her yerde surekli gergin insanlar var ve en ufak bir sey icin dahi cinayet isleyebilecek duzeydeler.

    kaynak

    tanim: ozellikle buyuk sehirlerde yasayan insanlari tedirgin eden bir cinayet daha dedirten uzucu olay
  • can güvenliğimiz olmadan yaşayıp gittiğimizin kanıtı bir acı haber daha. trafikte, yolda yürürken başımıza bir şey gelebilir korkusuyla devam ediyoruz hayata. işimiz şansa kalmış...
  • arkadan iki kişi saldırıyor kansızlar. nişanlısı koşup kurtarmaya çalışıyor ama muhtemelen aldığı ilk darbede beyin kanaması geçiriyor.

    kavga etmenin bile bir şerefi vardı eskiden. yazık.
  • çalışanlar da ne kadar düzgün insanlar. hemen ayırmaya gitmişler. bu adamların yanında kalp krizi geçersen kaçarlar herhalde...
  • insanlar yumruk atmayı çok basit bir şey görüyorlar sanırım. al işte salladığın iki yumruk adamı hayattan kopardı. kahve almaya giden adama arkadan saldırdın, nişanlısının gözü önünde hayattan kopardın. bir evin bir evladıymış. adalete güvensem, içeride sürün ve çürü demek isterdim ama korkarım ki 6-7 yıla salıverilesin.

    edit 1: gelen bazı mesajlarda kasten değil taksirle öldürmekten dolayı 6-7 yıl bile yatmayacağı söyleniyor. eğer böyleyse kapatalım ülkeyi gidelim.

    edit 2: neticesi sebebiyle ağırlaşmış ceza suçundan on yılın üstünde ceza alabileceğini söyleyen bazı yazar arkadaşlar da mesaj gönderdi.

    edit 3: konuyla ilgili olarak yazar eckartmuller in mesajını paylaşıyorum görsel

    edit 4: ben hukukçu değilim. gelen mesajları paylaştım.
  • sonra kavga etmekten korkan erkek diye gömülür burada. öldürsen katilsin, dursan öleceksin. caydırıcılık olmayınca böyle daha çok vaka görürüz. ne boktan iştir anlamadım. şansa, bala yaşamaya devam…
  • saldırganların yaşları 22 ve 23... tohumlar büyüdü, aramızda geziyor.
  • maktül 36, öldüren katiller 22-23 yaşlarında. muhtemelen ölümcül darbeyi arkası dönük, kasada işlem yaparken alıyor. tıpkı izmir'de arkadan ateş eden 19 yaşındaki cani gibi bu da kalleşçe bir saldırı. öyle kontrolsüz bir öfkeyle hızlanarak arkadan kafaya yumruk atmak, yerde tekmelek için, 2 dakika önce karşılaştığın biriyle ne yaşamış olabilirsin ki? muhtemelen yaşça olgun olan rahmetliyle ufak bir mevzu yaşadılar ve müzisyen kardeşimiz olayı ciddiye almayarak büyütmeyince bu iki bok artığı sinirlenip saldırdılar.

    allah ramet eylesin, şu piçlerin soyisimleri deşifre olsa da herkes bilse.
  • insan öldürmek, can almak ne kadar kolay hale getirildi.

    bunun baş müsebbibi de kökünde kırsaldan metropollere hücum eden kitlelerin toplumsal nizamı sağlayan hiç bir kuralı, hatta adeti, geleneği vs tanımaz hale dönüşmesi var. kitleler yamyamlaştı.

    ama medya, yani hanzolarla kezoların tv dizileri, medyatikler vs vs de baş rollerde

    daha dün kendi karısını kameraların önünde kurşunlattıran şahıs, şarkılı türkülü göbek atmalı şov programı yapıyor, millet de ayıla bayıla seyredip kendinden geçiyor, yalan mı?

    cinayet haberi, tanım
  • bir adamın kendini savunamayacak durumdayken saldırılıp katledilmesi olayı. insanların ne kadar kalitesizleştiğini gözler önüne seren korkunç bir olay. katillerin z kuşağı olduklarını duyunca hiç şaşırmadım.

    yanında kadın ya da çocuk olan adama önce o sana saldırmadığı sürece vurulmaz bir kere. adam olmak bunu gerektirir. ayrıca bir kişiye iki kişi dalınmaz ve adamın beklemediği bir anda arkadan saldırılmaz. herhalde karşısından saldırsalar haşat olacaklarını anlamışlar ki böyle kancık gibi saldırmış piç dölleri. kodeste birinin kız arkadaşı olunca akılları başlarına gelir ama artık çok geç elbette.

    hatunu da takdir ettim. ortalama bir türk kızı orada çığlık atmaktan başka bir şey yapmazdı.
hesabın var mı? giriş yap