• konyaspor futbol takımı oyuncusu..forvet..
    bugünkü 26 subat 2006 diyarbakirspor konyaspor maci nda gol attım diye sevindi..herkes tepesine bindi..
    bacağına felat hevedanlidan tekme yedi..sahaya inen seyircilerin elinden zor kurtuldu..
    kendisine acil çağrı yapmak istiyorum.."futbol oynamak istiyorsan bu ülkeden kaç"
  • 26 subat 2006 diyarbakirspor konyaspor macinda bir diyarbakırlı tarafından kafasına koltuk yemek üzereyken, saldırganın üzerine atlayan polis sayesinde son anda kurtulan futbolcu. yine aynı maçtaki olaylarda bir sopayla peşinden koşan diyarbakırlıdan kendini yere atarak kurtarabilmiştir.

    kendisi ciddi anlamda ölümden dönmüştür.
  • diyarbakırlılara göre cok tahrik edici bir futbolcuymus kendisi.

    (bkz: yorum yok)
  • 24 mart 2006 besiktas konyaspor macinda kendisine yonelik topluca irkci tezahurat yapildigi iddiasi be$ikta$ tribunlerine tum takim taraftarlarinca sempati duyulmasindan dolayi karni agriyan ki$ilerce kaba etlerinden uydurulan futbolcu. o macta yapmadigi cirkeflik kalmamasina ragmen yuhalanmaktan ba$ka tepki gormemi$tir. maci stadta izleyenlerin $ahitligine ragmen etraftan duyduklarini buraya ta$inanlar da akil fikir diliyoruz.
  • bobo'nun satılmasından sonra beşiktaşa geleceği yazılan, ankaragücü'ndeki lakabının la bebe olması gerektiğini düşündüğüm siyahi futbolcu. o gidince de yerine seriyi bozmamak için bibi gelecektir. daha sonra da bubu. böyle gider bu.

    http://www.milliyet.com.tr/…=525247&date=08.05.2008
  • beşiktaşa transfer haberiyle "demirören ve tayfası yine fırtına gibi başladı" dedirten futbolcu. anlaşılan beşiktaşta yine değişen bir şey yok. seneye de gelsin geriye bir yerle postalamaya çalışırız heralde.
  • bu sezonun başında "fıtık ameliyatı oldum. siz beni şimdi görün." gibisinden bir şeyler söylemişti. daha çok gol atacağını falan iddia ediyordu. beşiktaş'a gidiyormuş. hayırlı olsun. ikinci youla vakası olur diyorum.
  • ikinci youla vakası olmaz bu oyuncunun transferi, youla nisbeten başarılıydu gençlerbirliği'nde, bebbe'de buna dair herhangi bir ışık göremedik bugüne kadar. ntv'de de yayınlandıysa yandık demektir.

    http://www.ntvspor.net/pages/23566.asp
    (bkz: allah sonumuzu hayretsin)
  • bu sene ligde ve avrupa'da "babba" yı alan beşiktaş'ın, gelecek sene farklı bir strateji izlemek için transfer ettiği oyuncudur.
    hayırlı olsun.
  • resmi internet sitesi*nde yapılan açıkladama transfer görüşmeleri yalanlanmıştır:

    bugün bazı haber sitelerinde yer alan, kulübümüz’ün ankaragücü takımının oyuncusu alper aydın (bebbe) ile anlaştığı haberleri asılsızdır.
    kulübümüz, alper aydın ile herhangi bir transfer görüşmesinde bulunmamıştır.

    kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız,

    beşiktaş jk
hesabın var mı? giriş yap