• crossfit ve fonksiyonel fitness ekipmanlari ureten yerli bir firma. kurucusu strongman'e hazirlaniyor ve cok uzun zamandir muhtelif antremanlar ve cesitli dietler uzerine arastirma yapip kendi uzerinde deniyor. bu sayede konuyla ilgili guzel bir bilgi birikimi var, yollari acik olsun.
  • 1 ağustos 2014'te "motivasyon" yazan tişörtlerle işe başlamış, şimdilerde oldukça geniş bir ürün yelpazesine sahip ve tamamı yerli üretim olan firma. sahipleri de sporcu bir çift. bu işe hakim insanlar oldukları için ürünleri oldukça kaliteli. internet adresi burada.
  • rogue'un yerli rakibi!
  • ekipmanlari gereksiz pahaliya yapan, isi tamamen ticarete dokmus firma. daha uygun olmadiktan sonra yerli olmasinin ne avantaji var diye sormak isterim kendilerine.
  • "first coffee then deadlift" bardağı ile gönlümü fethetmiştir.
  • ülkemizin gururu örnek bir girişimci firmadır. sporcuların ve spor salonlarının ihtiyaç duydukları malzemeleri gün geçtikçe artan bir ürün skalasında türkiye'de üretiyor. ağırlık kemerleri, halter plakaları, diz sargıları yapıyor. ihtiyacın olan istasyonu üretip kuruyor, üstüne de ar-ge yapıp gelen taleplere göre yeni ürünler çıkartıyor. "henüz" üretmedikleri ürünleri de ithal ediyor. etkinliklere sponsor oluyor.

    şimdi gidip bir çift jimnastik halkası üzerinden bu firmanın kötü olduğunu düşünebilirsin, ama spor malzemelerine yabancı olmayan birisi senin kötü niyetli ya da bilgisiz olduğunu rahatlıkla fark edecektir. altı üstü yuvarlak ahşap halka denilen ürün olimpik standartlarda, 250 kg taşıyan, 5 metre kayışlı, ömür boyu garantili bir çift jimnastik halkası. çin üretimi düşük kalite olanları 30 dolara elbette bulabilirsin, ama bu kalitedeki halkayı rogue'da eyalet vergisi hariç 72 dolara alırsın, türkiye'ye yollatmak istersen 80 dolar daha eklersin. ya da yurt içindeki satış sitelerinden bakıp menşei belirsiz, isimsiz ürün alırsın, bir sürü satıcının aynı ahşap halka fotoğrafını kullandığı ama bazılarının açıklamaya çelik halka yazdığı, hiçbir özelliğini vermeden "sağlamdır, ithaldir" diye pazarladığı, paketinden ne çıkacağını bilmediğin garantisiz ürünlere 190 lira ödersin.
  • linkteki ürün bildiğiniz el direnci. fiyatı 174tl. şu festivall bilekliklerinin daha varyasyonlusu:

    http://www.gymholix.com/…enc-bant-seti-,pr-918.html

    bu de 270tl. stress topu gibi farklı bir maddeden yapılmış sadece. tabi açıklama kısmına abidik gubidik şeyler yazında 272tlye çıkıyor fiyat:

    http://www.gymholix.com/…tirma-seti-2li,pr-963.html

    site genel olarak bu fiyat mentalitesinde, bunlar örnek sadece.

    10.000 kelimelik essay yazmadan önce biraz sözkonusu siteyi araştırmak lazım. bu ürünler de sanırım yüksek mühendislikten geçip, müthiş hammaddeler kullanıldığından yüksek fiyatlı (!).
  • https://www.gymholix.com/…rap-bileklik,pr-1330.html

    dolara vurdugunda 18-20 dolar arasi yapiyor sargilar. abd de boyle bir sargiyi 20 dolardan asagi alamazsin. ustune kargo da odersin. ayrica eminsin ki urun gymholix yani urunun arkasinda adamlar.

    tek tek urun karsilastirmaya gerek yok. mesela olimpik bar veya plakayi kendi basina turkiye sartlarinda uretmek bence muthis bir sey. acin bakin son zamanlarda yapilan tum fitness yarismalarinda sponsorluk yapiyorlar. fitness sektorune turkiye'de buyuk katkilari var. ve arkalarinda buyuk ortaklari yok bildigim kadariyla. kac milyon turk lirasi sayelerinde turkiye'de kalmis oldu.

    yukarida mesela stress topundan bahsedilmis. o tarz ekipmanlari turkiye'de satan bayiiligini yapan urunun arkasinda duran bir firma olmasin mi? elit atletler veya futbolcular o parayi verip urunu alir. sen 60 lira veriyorsun salona hadi 1000 lira verdin otele gittin, neyin kafasindasin da plastik top pesindesin. parmak acisi band pesindesin? senin alacagin urunler belli ve o urunler turkiye'yi gectim dunya standartlarinda fiyat yaristiracak seviyede. dolar yukseldi diye adamlar zam yapmak durumunda. bu her sektor icin gecerli. dolar yukselmese bile bazi spesifik urunler zaten pahali. senin benim anlamam zor olabilir ama bazi urunler gercekten uzmanlik detay gerektiriyor. halka ornegi yazilmis mesela.

    almanya'da fuara gidecekler sanirim. gor bak o fiyati goren yabancilar saldiracak urunlere. plastik band 275 lira yeaa demeyecekler.

    adam bilgisayarinda cizimini tasarimini yapiyor, hammadeyi buluyor, tasarimi yapacak ustalari buluyor, ustaya yapacagi isi anlatior, arge yapiyor, uretiyor olmuyor bir daha uretiyor vs vs...bunlar zaten her girisimcinin yapmasi gerekenler. asil zor olan turkiye'de fitness markasi yaratmak ilkleri gerceklestirmek. asil asil zor olan ise turkiye'de esnaf olmayi goze aliyor. bence tek basina esnaf olmayi goze almasi bile buyuk basari.
  • crossfit ürünleri konusunda çok başarılı olan, bir
    çok crossfit ve powerlifting müsabakalarında ürünlerinin kullanıldığı türk firması.insanı crossfite başlatan firma bile diyebiliriz.
  • yerliyiz milliyiz ayağına milleti düdükleme şeysi
hesabın var mı? giriş yap