• tbmm istihbarat komitesi fetö konusunda 4 kez çağırmış gitmemişken tek çağrıyla koşup abd senatosuna cemal kaşıkçı cinayeti hakkında brifing vermesi olayıdır. haber kaynaklarında yer almıştır. üstelik cumhurbaşkanı bu konudan haberi olmadığını kendisinin en son kanada'da olduğunu sandığını iddia etmektedir.

    kaynak : https://www.sozcu.com.tr/…-isareti-yaratti-2781632/
  • abd çıkışlı darbenin istihbaratını alamayan adamın abdye rapora koşması
  • iç politikada, "ülkemizi bölmeye çalışıyor, onlara karşı savaş veriyoruz" denilen abd'ye dışarıda, "ne vereyim canım abime" hürmeti gösterilmesidir. konya mitinginde, "eyy amerika" diyenlerin yurtdışı ziyaretinde, "sayın trump" diye ortalarda dolanması gibi. yeter ki çağırsınlar ümmet hiç durmadan gerekirse koşarak gider.
  • erdoğan'ın haberim yok açıklaması ile daha da sarpa sarmıştır. milli çıkarları koruyan bir mit başkanının nerede olduğunun bilinmemesi gerekir. abd'ye de ulağı ile mesaj göndermesi makbuldür. mit başkanı ayağa gider mi ulan?
  • memlekette darbe oluyor ama aradığınız kişiye ulaşılamıyor versiyon 2, istihbarat başkanı kimseye haber vermeden reiz den habersiz arasıra böyle ufak kaçamaklar yapıyor kerata , uzay eriği yersen
  • dılılılılı
    - buyrun reizim
    + kanada da havalar nası hakulli
    -soğuk kumandanım pardon reizim
    + olm ben sana kaç kez bana kumandanım deme demedimmi lan
    - dediniz reizim şey oldu
    + ne oldu?
    - senato da lindsey graham bu salman puştunu siz şımarttınız babasına 3 gün yas ilanı falan dedi
    + para verin susturun
    - peki kumandan.. pardon reizim
    + ben kamuoyunu oyalarım sen vancouver'da stanley park'ta rakunlara kavun atıyorsun unutma
    -peki reizm..
    dıt dıt dıt
  • sadece akp değil türkiye'nin kara kutusudur ,rte'nin bihaber olması da gayet doğal
    zira bu insanların rastgele o yerlere getirilmediği de ortada ,rte ise sadece bi kamuflaj ipleri birilerinin elinde olan bi kukla yıllardır türk hükümetleri bu şekilde idare edildi ,hakan fidansa gizli kalabilmiş çok göz önünde olmayan biri eskiden mevkisiz hareket eden kişiliklerden, şimdi mevki sahibi sadece.
    bir gün tam bağımsız olursa türkiye o zaman bu karanlık kişiler belki açığa çıkar ama bu dünya düzeninde imkansız, o yüzden fazlada gurcalamamak lazım gafayı yersiniz mazallah.
  • ıçerde üst akıl bizi bölmeye çalışıyorlar edebiyatı yap vatansever milleti kandır ama dışarda hesap ver o üst akıl dediğine ne güzel dünya
  • 15 temmuz darbe girişimi denilen olaylara ilişkin kurulan komisyonun brifing talebine olumsuz yanıt veren türkiye cumhuriyeti milli istihbarat teşkilatı başkanı'nın, abd kongresi'nin kaşıkçı konusunda brifing talebine koşarak gitmesi hadisesi. türkiye çok güzel lan, siz de gelsenize.
  • kızılay havaya uçuruldu , dolmabahçe havaya uçuruldu , havaalanı havaya uçuruldu , emniyet binaları havaya uçuruldu , barış mitingi havaya uçuruldu ,meclis havaya uçuruldu. binlerce insan katledildi ama hepsini toplasan bir arabın saçının teli etmiyor maalesef .
hesabın var mı? giriş yap