• abdi ibrahim'in reklamlarını döndürdüğü, cilt onarıcı, cilt bakımı ve bebek pişik çeşitleri olan kremi.

    --- cilt onarıcı için alıntı ---

    cilt bariyeri bozulduğunda; pullanma, gerilme, kızarıklık, kaşıntı ya da sızlama görülebilmektedir. cildin bakım ihtiyaçlarının yapılması ve nemlendirilmesi cilt bariyerini yenileyebilmektedir.

    ideal cilt nemlendiricide aranılması gereken özellikler; cilt bariyerini tamir etmeli, deriden su kaybını azaltmalı, derinin bütünlüğünün devamını sağlamalı, güvenli olmalı.

    hametol cilt bakım kremi içerisinde neler bulunur?
    %5 hamamelis virginiana,
    sher butter,
    hyaluronik asit,
    %5 dekspantenol,
    susam yağı,
    e vitamini,
    avokado yağı,
    allantoin,
    zeytinyağı,
    badem yağı,

    hametol cilt bakım kremini kimler kullanmalı?
    kuru cilt yapısına sahip olanlar,
    güneşe maruz kalanlar ,
    solaryuma girenler,
    tıraş sonrası erkekler,
    kaş ve bıyık bölgesi tüy alımı sonrasında,
    günlük cilt bakımı ihtiyacı olanlar.

    hametol cilt bakım kremi nasıl kullanılır?
    yüzünüzde, elinizde ve vücudun istenilen yerine yeteri miktarda kremi dairesel hakaretlerle yedirerek uygulayınız. günde 1 yada iki kez tekrarlayabilirsiniz.

    hametol cilt bakım kremini kullanırken dikkat edilmesi gerekenler;
    harici kullanım içindir. göz ile temas halinde bol su ile yıkayınız. çocukların erişemeyeceği, güneş görmeyen oda sıcaklığında saklayınız. içerisinde bulunan maddelerden birine karşı aşırı duyarlılığınız bulunması durumunda kullanmayınız.
    --- cilt onarıcı için alıntı ---
  • cilt bakım kremini beş gündür kullandığım abdi ibrahim'in yeni ürünü.
    öncelikle internetten fiyatının 15.5 tl olduğunu görmüştüm ama ben 20 tl’ye aldım. umarım kazıklanmamışımdır.
    bepanthol gibi su bazlı değil, yoğun bir yapısı var. yayılmıyor. bu yüzden ben normal
    bir sürüşte bepantholden daha fazla kullanmak zorunda kalıyorum. su bazlı olmadığı için çok derine inmedi gibi hissediyorum, belki daha düzenli kullanımda daha iyi hissettirebilir. kıvamı arko kremler gibi, biraz yağlı hissi verdi bana. kokusu bir garip, eski ev yapımı zeytinyağlı sabunlara ve limona benziyor. içinde shea yağı varmış, nette doğalının kokusunun kötü olduğu söyleniyor belki o yüzdendir :) yine de çok çok kötü bir koku değil. hatta biraz hoş bile sayılabilir.
    bu arada elimdeki çatlaklara sürdüğümde çok minik bir yanma yapıyor ( içinde organik bileşiklerden limonen var, kozmetikte koku verici olarak kullanılıyor).
    bepanthol 30+ tl olmadığı sürece bunu tercih etmem çünkü şimdiden çabuk bitecekmiş gibi hissediyorum. kısacası f/p ürünü değil.
  • yağlı bir yapısı var kremin. fiyat olarak uygun olduğu için tercih etmiştim. yağlı yapısı nedeni ile kuru olan cildimi güzel yatıştırdı ancak makyaj altına falan kullanmıyorum ya da evden hemen çıkarken süremiyorum malum suratınızda hemen emilmiyor. gece yatarken nemlendirmek için sürüyorum sabah ışıl ışıl oluyor suratım. cildi düzgünleştiriyor.
  • roaccutane kullandigim icin tum yuzume hametan kullaniyordum, bunu da bi deneyim dedim. hametan gibi su bazli olmadigindan daha yagli geliyor, cilde yagli krem parlakligi verdigi icin gun icinde kullanmıyorum ama gece uyumadan surup sabah kalktigimda gercekten muazzam. cilde iyi bakim yapiyor ve sabah yagli goruntuden eser kalmiyor, cilt gece hepsini emiyor ve sabah bebiş bir cilt ile uyanıyorum.

    bu arada altını cizmekte fayda var, kendisi cok yagli bir krem degil. sadece gunduz kullanimi icin uygun gelmedi bana. gunduz su bazli kremler, gece hametol kullanilirsa ful verim alinacagini dusunuyorum. zira simdiye kadar nuxe, la roche gibi pahali kremlere dunya para sacmama ragmen 6. tup hametanimi surerken eeeh sikerler diyip diger hepsini cope attim. hayatım boyunca tup tup hametan kullanmayi dusunuyorum, hametol da iyi bir gece kremi alternatifi olabilir daha deneme surecindeyim.
  • iki çocuk büyüttüm hiç pişik sorunu yaşamadım övünmelerimi bana yedirten krem.

    bephantol’ün büyük boyunu bulamayınca, ailemizin kozmetikçisi harun abi bana bu kremi önerdi. abdi ibrahim sonuçta diyerek aldım.
    daha ilk günden kızımın poposu kızardı, kabardı. kremı biraz ara verdikten sonra denemek için tekrar kullandım yine aynı şikayetler başladı. kızımın bebek poposu kızardı, kabardı, kanadı. ilk defa pişik sorunu yaşıyoruz ve tek sebebi bu krem.
    şimdi kremi bıraktık ama haftalardır kızımın poposu iyileşmedi. mantar olmuş, geçmek bilmiyor.

    edit: kızımın krem tüpünü bulup evin her yerini temizlenmek bilmeyen beyaz lekelere bulaması da cabası. ne çektim be şu kremden!
  • umarım bunu çıkardılar diye bepanteni bepanthol yaptıkları gibi hametana da dokunmazlar dediğim hede.
    türkiyeye her gelişimde kutu kutu hametan alıp dönüyorum zira.
  • reklamlarındaki piano robbie williams'ın feel'ını andırıyor bayağı.
  • özellikle jiletle tıraş olduktan sonra kullanılması gereken krem. tahrişi sıfıra indiriyor.
  • rozayı azdıran krem olabilir. rozalı cildim var. atak döneminde değildi ama cildim çok kuru diye gece sürdüm. sabah yüzüm şiş ve kırmızı halde uyandım. en son geçen yıl bu kadar büyük bir atak geçirmiştim. 2 gündür şiş ve kıpkırmızı cildim. bepanthol de cildime hiç iyi gelmez. rozalı cildi olanlar bu tarz kremleri kullanırken 1000 kere düşünmeli.
  • (bkz: kandırdım)
hesabın var mı? giriş yap