• askerliğini yapmamış rize akp il başkanı
    kilo sorunu olan il başkanımız rizesporun maçlarında çay işletmelerini batırmak üzere yüz elli bardak çay içen türkiyedeki ilk il başkanı

    (bkz: hasan kral)
  • saadet partisi rize belediye başkanı adayı mehmet bekaroğlu'na mal varlığı konusunda ayar verme çalışması yapmış, bekaroğlun'a malvarlığını takas önerisi yapmış. bekaroğlu teklifi kabul etmiş takas için notere gitmiş, bir saat bu vatandaşı beklemiş. hasan karal gelmiş mi, hayır gelmemiş.

    şimdi, öneriyi yapan hasan karal, notere gitmeyen hasan karal, dolayısı ile sözünü tutmayan hasan karal. ne denir böyle adama?
  • müezzinlikten müteahhitliğe ve petrol istasyonu işletmeciliğine geçebilmiş girişimci insan. peki bu girişimci ruhunun itici gücü nedir? ak parti il başkanlığı ve milletvekilliği. yani siyaset sayesinde köşeyi dönenlerden.
  • erdoğan'dan sonraki başbakan. mehmet bekaroğlu'nun tahmini. twitter'dan şöyle yazdı bekaroğlu:

    “erdoğan cumhurbaşkanı seçilirse başbakanın kim olacağı en çok merak edilen konu... işte kesin bilgi, herkes rahatlasın.

    erdoğan cumhurbaşkanı seçilirse başbakan rize milletvekili hasan karal olacak...

    niçin mi? çünkü erdoğan ve hasan karal'ın hayat hikayeleri çok benziyor... inanmıyorsanız araştırın...

    karal'ın rize şeyh camii müezzini iken 2002 yılında başlayan siyasi ve ekonomik hayatını izleyin bana hak vereceksiniz.”
  • "yeşil yol bizim en önemli projemizdir, kesinlikle durmayacak" demiştir. övünürken sirkatini söylemenin nadide örneklerinden birine aday beyanatı linkte. linkin uçmasına önlem olarak son paragrafını şuraya alalım:

    "projeye karşı çıkanlara da tepki gösteren karal, "çevreci adı altında yeşili savunan insanlarımız başka partilerin milletvekillerini çağırıp orda yürüyüş yapmaya gerek yok. sevseniz de sevmeseniz de sizin vekilleriniz biziz. doğayı ve çevreyi koruma adına memleketin hayrına bir yürüyüş yapın en önden sizinle beraber biz yürüyelim. bu yaylalardaki 'imar yolsuzluğuna son' yürüyüşü yapalım. böyle bir yürüyüş yapalım. en önde ben varım. gelecem. 'yaylalardaki çarpık yapılaşmaya son' yürüyüşü yapalım. en önde ben geleyim. ayder yaylası'nı kurtarma yürüyüşü yapalım. kendi ellerimizle yaylaları katletmişiz. imar yolsuzluğunu sonuna kadar uygulamışız. tamamen çarpık ve kaçak yapılaşma yapıyoruz ve halen daha devam ediyor. siz bunları görmemezlikten geleceksiniz. ondan sonra buraya yol yapılmasın. bölgemizdeki genel olarak insanlarımız bu oyunlara gelmiyor. gelmeyecek. biz bu projeyi tamamlayacağız. bugün nasıl dünyanın gelişmiş ülkeleri doğal güzelliklerini ve zenginliklerini dünya turizmine açmışsa ve bunun ekmeğini ve kaymağını yiyorsa bizde bunun ekmeğini ve kaymağını yememiz lazım." diye konuştu."

    sosyal medya aracılığı ile çamlıhemşin eski belediye başkanı idris melek kendisine gerekeni söylemiş:

    "yayla kaymağı ağır olur sayın karal, dokunabilir.. ))))
    sayın karal, açıklamanız baştan sona çelişki ve çarpıtma dolu. kaçak sarayları yapanlar sanki başkalarıymış gibi, kaçak yapılaşmaya karşı olduğunuzu söylemek hiç inandırıcı değil. kaldı ki yapmaya çalıştığınız ''yeşil yol''un kendisi kaçak. aylardır tarafımıza da mahkemelere de onaylı proje sunamadınız. 2600 km. yol yapmaya kalkıyorsunuz ama, çed raporunuz yok, imar planınız yok... halen yürürlükte olan kaçkar dağları milli parkları uzun devreli gelişim planı'na aykırı.yapmaya çalıştığınız yolun tabiat varlıklarını koruma kurulunca onaylı bir projesi yok... kepçe operatörü göz kararı vurup gidecek bırakılsa... bu kadar baştan savma ve bu kadar keyfi... yavuz hırsız misali ev sahibini bastırmaya çalışıyorsunuz... yaylalardaki kaçak yapılaşmalardan bahsediyorsunuz, ne güzel... peki iktidar değil misiniz? neden engellemiyorsunuz? vatandaşın başını sokacak evine tutanak tutarken, kaçak yol yapanlara, göz yumanlara neden işlem yaptırmıyorsunuz? ''yol'a karşı çıkmayın istediğinizi yapın''diyen sizin valiniz değil mi? siyasi baskılarınızdan çekinen kamu yöneticilerine de ''görevi kötüye kullanma ve suistimal suçu'' işlettiğinizi bilmiyor muyuz? ayder'de kaçak yapı yaptıranlardan, teşvik edenlerden, yapan ustalara kadar partinizin yönetici ve temsilcileri olduklarını halk görmüyor-tanımıyor mu sanıyorsunuz? hem peşkeş çekilmeyecek diyorsunuz hem de iki satır aşağıda ''kaymağını'' yemekten bahsediyorsunuz... dervişin fikri ne ise zikri de o olur'' misali... ama dikkat edin,her ne kadar dokunulmazlığınız olsa da yayla kaymağı ağır olur sayın karal, dokunabilir..."
  • (bkz: recep tayyip erdoğan)’ın en yakını.

    akp eski rize milletvekili.

    çok değil bir kaç sene önce rize’nin en kudretli iktidar temsilcisiydi.

    artık ali babacan’ın partisinde...

    ak partiden istifa eden kurucu üyelerden.

    bölünme ve erime tayyip erdoğan’ın köyüne kadar etkili bir şekilde devam ediyor...
  • babacanın partisine geçmesinden dolayı rizeli akp’liler cuma günü karal için gıyabi cenaze namazı kılacaklarını açıkladı.
  • iran islâm devrimi’nin 43. zafer yıldönümü resepsiyonuna katilan islamci.

    hala deva partisi’ni liberal zanneden varsa ilk ucakla iran’a gitsin.
  • adam 2001 yılından itibaren 2020 yılında istifa edene kadar akp'de üç dönem milletvekilliği, 6-7 yıl il başkanlığı da dahil olmak üzere toplam 19 yıl hizmette bulunmuş. chp bu hizmetlerine karşılık olarak seçilmesi kesin yerden aday göstererek ödüllendirmis tâbi ki. allah hepinizin belasını versin.

    https://twitter.com/…?t=xm8lpm4rtfntyj0fpng64q&s=19
  • kemal kılıçdaroğlu doğrudan erdoğan'a oy istersem ayıp olur diye düşünmüş olmalı ki bu arkadaşı ve sadullah ergin gibilerini aday yapmış.
hesabın var mı? giriş yap