• izmir dokuz eylül üniversitesi hastanesi'nde bir doktorun muayene sırasında gizlice çektiği çok sayıda kadına ait görüntüler yabancı bir sosyal paylaşım sitesinde paylaşıldı. tesadüfen ortaya çıkan skandal sonrası doktor gözaltına alındı.
    haber

    edit-1: kendisine ait videonun internet sitesinde yayınlandığını duyması üzerine polise başvuran olayın mağdurlarından olan genç kadının, 'videoyu izlediğimde dokuz eylül üniversite hastanesi genel cerrahi göğüs guatr polikliniğinde 04 ocak'ta muayene edildiğim sırada çekildiğini fark ettim. muayene ederken kapıyı kilitlemişti. içeride de başka biri bulunmuyordu. bu nedenle başka birinin bu videoyu çekmesi imkansız. muhtemelen yaka kamerası kullanmış' dediği öğrenildi.

    edit-2: kadın hastalarının mahrem görüntülerini çekerek bir internet sitesi aracılığıyla yaydığı iddiasıyla gözaltına alınan doktor, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
  • cidden ne pislik ararsan artık yanı başınızda be artık doktorsa suçlu ciddi ceza verilmeli meslekten men yetmez.
  • öğretim her şey degildir. bu dangalak bastırılmış duygularını hala açığa vuramamış bir psikopattır. dışarıda görsen adam sanırsın...
  • hahahaha:) hastaların mahrem görüntüsünü sanki kadın doktorun çekmeyeceğini sanan suserleri gördüğüm başlık. önemli olan ahlâk tır.
  • zannımca, meslekten men + birkaç on yıl hapis cezasını hak eden bozuk kişilik.
  • ülkemizin kültür ahlak seviyesinin ak ve pak seviyelere çekildiğinin kanıtıdır. bravo. alkışlıyoruz... sapık hayvana bak, bari kendini çekme öküz...
  • (bkz: sponsorlu)
  • olayın iğrençliğini bir tarafa bırak, işi gereği binlerce meme görmüş olması gereken herifteki açlığa bak sen. hayır hiç mesleki deformasyon da mı olmadı, gözün de mi alışmadı be adam?

    edit: arkadaşlar uyardı deformasyon yazacağıma dezenformasyon yazmışım. yanlışlıkla yazdım ama düşünürsen mesleki dezenformasyon da yapmış adam aslında; fotoğraf çekmesini mesleki bir gereklilikmiş gibi sunmuş. tamam tamam küfretmeyin düzelttim.
  • türkiye de eğitimin nasıl bayağılaştığına, üniversite geleneklerinin nasıl yok edildiğine dair delil. vol128r73p2
  • lan bir saniye, dha sözlükte yazar olmuş başlık açıyor. bu kaçıncı seviye habercilik. hani kutsal bilgi kaynağıydı burası. gitgide kutsal haber kaynağına dönüşüyor. kanzuk, buna bir dur de.

    doktora gelince, sapık ruhlu orospu çocuğu.

    edit: tamam sözlüğün kendini idame ettirmesi için reklam alması şart, ama bu kadar da olmaz. hele dha'ya ne demeli, iki tık için sözlükte sponsorlu hesap açmak düpedüz pespayelik.
hesabın var mı? giriş yap