• eskişehir'deki donas dönerine benziyor. ne zamandır böyle bi lezzet arıyorduk istanbul'da.
  • ben de tuttum burayı..dürüm adı altında içine ne idüğü belirsiz bayatlamış,pörsümüş,tatsız zirilyon şeyi sıkıştırmıyorlar.doyurucu,fiyatlar da gayet uygun.umarım paralar geldikçe savsaklamazlar döner olayını.
  • bir tane de kadife sokağın rexx sineması tarafındaki köşesinin biraz ilerisine tam burger king'in karşısına açılan hatay dönercisi. yıllar evvel yerinde yemiş biri olarak benzer tadı buldum diyebilirim, süper lavaş süper sos. düzgün fiyatlarıyla ailenizin dönercisi olmaya aday. illa fast food tüketecekseniz biraz da türk usulü tüketin.

    alican usta var bir de burada, bu güzelim döner onun ellerinden çıkıyormuş.
  • ne antakya ne de iskenderun dönerine benzeyen, hatay devşirmesi istanbul döneri satan lokantalar zinciri markası.

    ürettikleri dönerin, bir iskenderunlu olarak daha çok iskenderun dönerini andırdığını söyleyebilirim. işletme sahiplerinin iddiasının aksine özellikle lavaşının hataydan geldiğini düşünmek büyük bir yanılgı olurdu.

    künefesi de antakya künefesinin yanından bile geçemez. tabi söyledikleri gibi antakyadan geliyorsa yolda tadı bozuluyor olmalı.

    bütün bunların yanında lavaşı emsallerinden çok farklı, yumuşak ve lezzetli. istanbul'da döner yemiş bir iskenderunlu olarak diğer dönercilere oranla oldukça lezzetli ve doyurucu.

    fırsat bulanların mutlaka denemeleri gerekir.
  • bugun muhurdardaki subesini denedigim donerci. vasat bir corba ile gercekten kotu bir iskender yedim. pul biberin kspagi gevsemis oldugundan neredeyse tum pul biber iskendere dokuldu, ayirabildigimce ayirdim ama yine de bir hayli biberli sekilde yedim. o kadar uyduruk bir biberdi ki ne bir rayiha katti ne de aci...

    daha da gelmem...
  • sirkeci şubesinde satılan dönerin tadı, dönerden çok orta kalitede bi lahmacuna benziyor.
    nasıl becermişler anlamak mümkün değil.
  • çalışanları sıkıntılı olmasına rağmen, elinden geleni yapan mekan.şöyle ki sen eminönündeki şubesine üst kata bir kişiyi koyarsan, tabi ki sıkıntı çıkar.

    tadına gelecek olursak, eğer ekmeği yakmayıp sosu yeteri kadar koyarlarsa gerçekten yediğiniz en iyi dönerlerden biri.
  • yeni bağımlılığım. 10 yıldır ağzıma sürmediğim tavuk döneri bana sevdirmiştir bir şekilde.
  • gece gece aklıma getiren arkadaşlar sağ olsun dehşet bir biçimde arzuladığım döner. istanbul'da özellikle dürümü bu kadar lezzetli olan yerler bir elin parmaklarını geçmez ve bunlarda sosu seviyeli koyduklarında en iyilerinden biri oluyorlar. ha bir durak 69 değil ama insanın aklına düşünce ağzını sulandıran cinsten. herkes en az bir kere denemeli.
  • geçen gün kadıköy'deki şubelerinde et döner adını verdikleri "şey"den yemiş bulunduk, bu soslu "şey" ki et harici bir çok şeye benziyordu. servis edilmeden yarım saat önce kesilmiş ve soğumaya terkedilmiş gibi havası vardı bu "şey"in. sosa bulanmış olmasından dolayı da ne olduğu konusunda karara varmadan olayın yarısında çıkan ekşici piç olarak görevimizi yerine getirdik ve çıktık.

    anladım ki dönerlerine ekledikleri sosu bir ayakkabının üzerine döküp lavaşa sarsak on numara menü olacak bize.
hesabın var mı? giriş yap