• ne enteresandır ki bu parçanın verse kısımları minör, nakarat kısımlarıysa majör tondadır ve bu geçiş şarkıda sanki çok doğalmış gibi gerçekleşir.
  • şu an 30lu yaşlarında olanlar için hoş anıları akla getiren parça. ayrıca eskilerde tahsil yapmış bir çok kişi içinde en iyi düğün şarkılarından biri.
    (bkz: 70lerin basinda dogup 80lerin sonunda cocuk olmak)
  • bir adamın bir kadın için söyleyebileceği en güzel 3-5 şarkıdan biridir bu şarkı.
    cesur da bir şarkıdır, bu lafları her adam söyleyemez bir kadın için...
  • feminist damarlarımı harekete geçiren bir parça. o yüzden bir erkekten dinlemek yerine beni sevmeye karar vermiş olan sevgili dostlar, bence durum şöyle.

    bence beni anlamaya çalışma. senin bu çalışman benim için de kendimi anlama çabasına dönüşür. ben bunu zaten yapıyorsam senden duya duya bıkarım, yapmıyorsam beni uyar. bu yüzden derinde olanı bilmeye çalışmalısın. ama herşeyi bilmeye ve görmeye çalışırsan da yorulursun bebek.

    yorgunlukları dert etme. güvenli sığınak erkek mesela, bir rolünü benim ihtiyacım olan bir anda kendine rağmen terkettiğini görmem bize güvendiğini anlamam bana kanat olur. sendeki kanatların bendeki endişeleri biter mi? bitmez belki. bunları sana anlatma yollarım, seni sevme yollarım aynı. o yüzden birini gerçekten sevdiğin zaman bilirsin.

    birini sevdiğin zaman onu gerçekten istemediğin, aşık hissetmediğin zamanlarda bunu ona söyleme. zira gerçek kadın bilir ki birine sevgimi söylerken ne kadar doğru söyleyebilirim diye düşünen biri öyle hissetmediği zamanlarda bunu söylemez de.

    ve gerçekten sinirlendiğin zamanlarda söyle bana şimdiye kadar karşında gerçek bir kadın oldu mu hiç?

    kendinden başka birinin yaptıkları üzerinde söz hakkı olmasının seçimsizliğine, belki birinin seni takip edecek olmasının baskısına, kendinde görmek istemediklerini onda görecek olmanın korkusuna rağmen, bakın adem babamız havva yaratılana kadar şeytanla işbirliği içine giremedi. e şeytan bu. bulaşmadan karışmadan nasıl işbirliği yapasın. neyse sonra havva gelince bi yolunu buldular. yalnız aldığım duyumlara göre habil kabil meselesinden sonra bi daha görüşmek gerekmiş tanrıyla. "peki tanrı günahı niye yarattı" sorusunu tanrının bizzat sorduğu ademin cevabı bulması da aynı süre olabilir. göreceli bunlar.

    ve sevişmek de gerek, sevişmelerinizi gerçekten anlatmak için de bir kadın.

    bazen gerçekten çok güzel birinin seni seviyor olduğuna inanasın gelmez ya da seni sevmiyor olmasını onun çirkinliğine bağlarsın ya. yoldaki ağaç bile senle ilgilenmiyor gibi gelir hatta. işte böyle durumlarda bile orda olabilme sabrıyla, cesaretiyle orda olan. ah ve evet sinir bozucu ve bilmiyormuş gibi davranan, 20 yıl sonra şu duygulardan eser bile kalmayacağını. işte dost burası şarkıda yeniden kanatlara döndüğümüz yer sor bakalım hangi gerçek kadının 3 sn sonrası umurundadır?

    kadın senin ondan güzel olan halini nasıl olur da kıskanmaz? gerçek olanı seni yenmeye çalışmaz onun için bu kadar güzel olduğunu düşünür. başka bir insana ama benim içindeki ironiyle senin saçlarını karıştırır. yeter ki sen sevilmediğini düşünme. gerçek kadını da karşındaki gerçek olduğu tartışılır bile olsa kadın yerine alıp karşındaki gerçeği kafandaki gerçeğe kırdırma.

    dost, gerçek kadın karşında ağlayacak. senin için, senin yüzünden, sana rağmen. belki unutup gidecek senin unutup gittiğin gibi seni de ağlatacak. senin tüm bunlar için seçtiğin kadın gerçek kadındır. sen de tüm küçük şımarıklıklar ve nazlanmalar için kendini hatta onun kollarına savunmasızca bırakınca bir kadını gerçekten sevdiğini hissedersin.

    ya da brian adams kendine beni seviyor musun diye soran bi kadına sinirlenmiş. bak bakalım sen kendini benim kadar seviyor musun demek için kalkmış bu şarkıyı yapmış. her ikisi için de güç gösterisi ama iki diyorsak azıcık ezik biriyle al sana show dünyası.
  • you’ve gotta breath her
    and really taste her
    until you can feel her in your blood
    when you can see your unborn children in her eyes
    you know you really love a woman

    dizeleriyle her kadini eritebilen $arki. * * *
  • prens muamelesi görmek isteyen kurbağaların mutlaka incelemesi gereken eserlerdendir. nice eserlerinde de (bkz: nisa) tayfasının boşluklarına ince girişleri kullandığı için öğreticidir. aynı varlık diğer yüzü ile underwear şarkısını da söyler.
  • hitap sekli acisindan incelendiginde bir erkegin agzindan baska bir erkege hitaben yazilmis olan bir ask sarkisidir. evet bu yonuyle oldukca ilginctir. bu ture dilimizden bir ornek icin...
    (bkz: asiksin)
    goklerden gelen bir edit vardır: işbu entry homofobi içermemektedir. şarkıyı söyleyen dikkate alındığında, bir erkeğin ağzından başka bir erkeğe yazılmış olması ilginç bulunmuştur, bu kontext dışında ortada tabii ki tuhaf bir durum yoktur.
  • amerika ve ingiltere listelerinde 1 numaraya kadar çıkan ispanyol tarzı bryan adams parçası.

    beste:5/5..kusursuz..akorları, melodisi, gitar soloları alıp götürüyor. her yerde, her zaman dinlenebilir.
    söz: 4/5...güzel..ismi uzun olsa da, şarkı anlamlı sözlere sahip.
    düzenleme:5/5..kusursuz..çok temiz, akıcı bir düzenleme. temposu ve ritmi çok sürükleyici.
    video klip: 2/5..başarısız..kocaman maske takmış bryan adams ın yakın planları, klibin renkleri..vs.. kötü. video, şarkının hakkını veremiyor.
hesabın var mı? giriş yap