• (bkz: vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır)

    inşallah izlanda' ya da sallar bir tane .

    edit: düzeltme için poison apple 'a teşekkürler.
    edit 2: başlığı açan uzamış.
  • futbolunu hic begenmezdim ama bu hareketiyle takdirimi kazanmistir.
  • iki kale direğine top sokacak insanlara fazla anlam yüklüyoruz.
  • ifade özgürlüğü yalnızca düşündüğünü söylemek değil istemediğin bir şeyi söylemeyebilmektir de.

    faşizmin ayak seslerini duyduğumuz başlıktır.

    iç güvenlik bölgesinde çatışmaların içinde vazifemi yaptım, vatan borcumu şubeden veya kaytararak ödemeyen biriyim. askerde %70’inin gizli gizli ihanet içinde olduğunu gördüm. bana maval okumayın.
  • prim için euro 2016'da takım satanlar, şimdi asker selamı verdi diye vatansever oldu ya, ben de buna tutuluyorum.

    o kişi daha mı çok vatanını seviyor şimdi?
  • eger ki humanist duygularla yetistirilme tarziyla kulturuyle karsi ciktiysa eyvallah kisisel hurriyetler kapsamindadir cani sagolsun

    eger ki kariyer korkusuyla got korkusuyla ya bana birsey yaparlarsa korkusuyla yapilmissa onun ben amk! zaten bombok top oynuyosun gelip gelebilecegin en iyi yer milli takim! got korkusu vatandaslarinla arana mesafe koyacaksa cikar olm o formayi kimse zorlamiyordur seni gel oyna diye
  • evet bence her akademisyenimiz de her yeni makalesininin altına asker selamlı fotoğrafını koysun. hakimlerimiz dava bitince çakıversin bir selam. hatta ve hatta her işçimiz mesai sonunda asker selamını versin öyle çıksın fabrikadan.
    edit: ben mesela her entryden sonra çakıyorum selamı.
  • yapmak zorunda değildir, sırf bir hareketi yapması veya yapmaması insanı ne üstün ne de alçak kılar.

    sporcunun zeki çevik ve ahlaklısı sözündeki ahlak'ın ne olduğunu bilmek önemli, mesela birisine ne yapacağını zorlamak ve sırf diğerleri gibi davranmıyor diye hedef göstermek bir ahlak eksikliğidir, insanı da alçaltır.

    vatanı sevmekse olay herkes sevgisini aynı hareketlerle göstermek zorunda değil.
  • siktirin gidin aq. günün tadını çıkarın.
  • yahu hiçbiri türk askeri gibi selam veremeyen, türk disiplinini icra edemeyen 11 tane adamdan 1 tanesi eksildi diye mi bu tantana? bugün selam verirse kendi kariyeri tehlikeye girebilir. verdiği selamı siz 10 gün sonra unutursunuz ama o hayatı boyunca saçma sapan yaptırımların kucağına düşer. yaşadığı mağduriyeti giderebilecek misin çok bilmiş ekşici? adamın işi futbol oynamak. bu millet için futbol oynadı ve gol attı. sen ne yaptın at yarrağı? ne yaptın da bu adamın tavrını sorguluyorsun?
hesabın var mı? giriş yap