• iran kökenli şef hazer amani'nin yeni youtube kanalı. videolar arkadaş muhabbeti şeklinde geçip, yeni tatlara yelken açmış bu grubun amani öncülüğünde restoran restoran gezerek gizli kalan henüz açığa çıkmamış farklı lezzetleri 'hazerlemek' amaçlanmış gibi duruyor. fena bir iş olmamış doğrusu.

    hazerleme
  • tişörtlünün kanalı.
  • masterchef'te istanbul beyefendisi gibi bir imajı vardı, her gün tarz tişörtler giyiyordu, meğerse kopuğun tekiymiş kendisi.

    https://www.youtube.com/watch?v=-h0ldu_8-fk
  • adam çok itici. öyle olmak için ekstra bi şey yapmıyor yalan olmasın. aksine sempatik olmaya çalışıyor üslubuyla vs. ama mizacı soğuk adamın olmuyor yani. ama kanal adama rağmen iyi. çok iyi şeyler yiyor. televizyonda dışarıda vs. köpek gibi aç olsam da canım gördüğüm şeyleri çekmez hiç. nefsimin o kısmı kapalı gibi bi şey resmen. ama ciğer yediği bölümde hayatımda ilk kez izlediğim bi şeyi canım çekti. türev denen eleman kendisinin iticiliğini dengeliyor. yanından ayırmasın bence. iyi program. yemek haricinde bi şey yok. konu belli.
  • kriptoniti olan türev'le beraber çektikleri videoları baya keyifli olan, hazer amani'nin youtube kanalı. bu aralar sokak yemeklerine sarmışlar. sayelerine çukurova'daki bilmediğim birçok lezzetli mekanı keşfettim. diğer reklamcı ve samimiyetsiz kopukları * * * izleyeceğime bu kanalın videolarını izlerim daha iyi.
  • özellikle evde çektiği videoları meditasyon niyetine izliyorum. arka planda kullandıkları sakin müziğe de, hazer şef’in sakinliğine de bayıldım.
hesabın var mı? giriş yap