• 50 karakterle bu kadar oldu idare edin. youtube kurulduğunda porakalda vitmin olanları önce şuraya alalım: (bkz: numa numa)

    bir dönem bu numa numa inanılmaz popülerdi, bilmeyen yoktu ve hatta south park(dönemin popüler çizgi dizisi) bölümünde bile konu edildi.

    bugün buzdolabını temizlerken içinde hardal buldum, son kullanma tarihi 10 sene öncesi olunca birden aklıma eski aşırı popüler youtube videoları geldi, gaipten bir ses numa numa dedi.

    açtım videoyu, bir de ne göreyim? 29 milyon 600 bin izleyicisi var 11 senede! hani bu videoyu herkes biliyordu lan? bu nasıl mümkün olabiliyor? yahu tayyip bir oturuşta bundan fazla oy topluyor be.

    inanmakta güçlük çekiyorum ama maalesef gerçek: https://www.youtube.com/watch?v=kmtzqcsh6xk
  • popülariteye alerjim olduğundan adını bile bilmediğim video. yaş 29'a dayandı, youtube'un kurulduğu dönemleri falan da hatırlıyorum ama videoyu kimse bana izletmedi / yollamadı, bir eksiklik de hissetmiyorum.
  • web kameralarının revaçta olduğu dönemlerden bir video. forumlarda falan çok paylaşılmıştı bu arkadaşın videosu dedirtmiştir.
  • ne yazik ki ben de bilenler arasindayim. bu vidoyu bilme sebebim de, bu sarkiyi daha oncesinden bilmem. 2004'te bir sokak calgicisindan duyduktan sonra arkadaslarla aramizda bir tur resmi mars olmustu. anlamini ve gercek sozlerini bilmesek de.

    yalniz ilk basta videonun 30 metre izlenmesi diye anladigimdan bir sure bos bos baktim basliga, sonradan kucuk bir aydinlanma yasadim.
  • 30 milyon değil bbc'ye göre 700.000.000 izlenmiş bir zamanların meşhur videosu.
  • bende dedim belki nedir
    numa numa amk.
  • şarkının orjinali (bkz: dragostea din tei) dir. youtube sitesinde klipli orjinal şarkısı 2015'de yüklenmiş ve şu an 29 milyon kişi izlemiştir. ekşi'de başlığı da vardır incelenirse çok güzel yorumlar ve hatta şarkının sözleri de paylaşılmıştır
hesabın var mı? giriş yap