• denizi ve sivrisinekleri disinda gercekten kusursuza yakin bir otel.
  • ibrahim tatlıses'in o meşhur gafını patlattığı otel. (bkz: vay küçük orospu)
  • inanılmaz bir sivrisinek katliami sonucunda( ilaçlama, alet edevat vs) hiçbir sivrisinekle karşılamaşmamış olmamızla beni şaşırtmış bir tatil köyüdür.

    otel diyemem tatil köyü bence çok güzel bir tanım. ayrıca sevdiğinizle gittiğiniz takdirde, asla rahatsız olmayacağınız bir yer diyebilirim. gördüğüm kadarıyla sap alınmıyor ya da böyle denk gelmiş olabilir. ayrıca turizm personeli her zaman yalak ve sarkmaya hazır bir personeldir ama burdaki personel öyle değildi. konuştuğum insanların tamamı muğlalıydı. yani filipinlerden veya lübnandan çalışmak için gelen insanlar yoktu sadece yerli personel vardı. bilemiyorum ya da ben çok iriyim. ama çok saygılıydı.

    eşiniz , sevgiliz ve en önemlisi çocuğunuzla gittiğinizde çok mutlu olabileceğiniz bir tatil köyü. saplar gitmeyin, zaten anladığım kadarıyla içeri giremiyorsunuz
  • dunyanin parasi verilerek kalinan, yemekleri cok cesitli olmakla beraber ne dense cok lezzetsiz olan, asiri buyuk, soguk gorunumlu, denizi hic de guzel olmayan (deniz tarafindaki ırmaktan acaip kokular yukseliyor ve denizi asiri yosun ve köpük dolu) tam aksam yemegi yerken üzerine bolca sivrisinek ilaci sıkılan (ama biber gazına aşinaysan rahatsız olmazsın), kaplumbagalarin yaşam ve üreme alani katledilerek ortaya çikarılmış gereksiz otel. sadece odalari gerçekten güzeldir. çalışanları da fena değil.
  • bu sene gidemediğim için özlem içinde olduğum otel. çalışanları saygılı ve hiç yapışkan değiller. yemekleri inanılmaz lezzetli hiç bitmeyen açık büfeye sahip. açlık hisettmeden 24 saat yemek yiyebilirsiniz. tek kusuru internet için acayip bir fiyat uygulamaları. gerçi oda daha iyi en azından ordaki zamanı internet başında değilde havuz deniz aktivite başında geçirmemi sağladı. burnumda tütüyorsun hilton, yaza görüşmek üzere.
  • sanırım insan ciddi bir para ödeyince beklentisi artıyor. ancak geceliğine 1000 tl gibi bir rakam vererek, kusursuz bir tatil hayalinde iseniz (doğal olarak) bence beklentileri bir düşürün. bir kere o kadar rakam ödenen bir otelde ala carte restaurantlarda ayrıca servis ücreti altında hiç de küçümsenmeyecek bir ücret alınması gereksiz. yetişkin havuzu olarak belirledikleri alan diğer havuz ile birleşik, üstelik yetişkin kısmında giren çocuklara da pek engel olamıyorlar. özellikle havuz başında göz temasından sakınan çalışanlar mevcut. minibarın yenilenmesini iki akşam rica ettik, ancak 3. akşam sıkıldık, sözde her gün yenilendiği belirtiliyordu. otelde kaldığım 3. gün istediğim kulak pamuğu (ki çoğu otelde standart bir hizmettir bu) çıkış gününe kadar gelemedi. evet otel banyolarında standart olarak bulunan makyaj pamuğu vs yoktu. belki tesisin en yoğun döneminde gittiğimiz için böyle olabilir, ama bu küçük hesaplar bu segmentte bir otele yakışmıyor. ayrıca, normalde ücretleri pek de fark etmeyen corona, miller gibi içeceklerin ekstra olması da bence saçma; şişe efesten ne kadar farklı ki? gerçi bir bar diğer barda miller olduğunu belirtti, o bara gidince yalanladı filan ama bizim tecrübemiz olmadığı yönünde idi. ayrıca barlarda gereksiz laubali (örneğin tekila içeren kokteyl istendiğinde gülüşen ve nedenini sorunca "bu saatte biraz tuhaf da" diyen barmenler) davranışlar oldu. kokteyllerin de barmen deneyimsizliği sebebi ile kötü olduğunu söylemeden edemeyeceğim. he bir de havuz başlarında kapmaca oynanıyor. önce yok artık bu otelde de şezlong bulamayacak mıyız dedik ama evet bulamadık. sabah 7 de kalkıp "yer kapıyordum", bence yine bu segment için çok saçma.

    olumlu taraflarına gelince: tam bir çocuk dostu otel, çocuklar her detayda düşünülmüş. aynı şey engelliler için de geçerli. engelli misafirlerini özel ekipmanları ile havuza indiriyorlar. odalar oldukça güzel ve geniş. otel dümdüz ve büyük bir alanda, ferah hissettiriyor. yemekler çeşitli, her daman tadına hitap ediyor ve kaliteli. akşam programları da güzeldi.

    eşimin ısrarı ile gittiğimiz bu tatil esnasında, bir de bu tatilin çocuksuz son tatilimiz olduğunu öğrendik:) bilsem buraya gelmek yerine kaş tatilini uzatmaz mıydım?

    özet geçersek; çocukla gitmek için mantıklı bir otel ama beklentileri yükseltmemek lazım, geliştirilmesi gereken çok nokta var otelde.
  • (bkz: sözlüğün kodamanlari)

    hoş gelmişler efenim
  • paramla rezil olma deneyimini bana kusursuzca yaşatan otel
    öncelikle (bkz: saçları havuz havalandırmasına dolanarak ölen kız) üzeri bir güzel örtülse de 2015 yılı ramazan bayramı tatilinin son günlerinde bu otelde bir kız çocuğu otelin tedbirsizliği yüzünden boğularak ölmüştür.

    tüm paçozlukları bir arada bulabileceğiniz nadir her şey dahillerdendir, mesela sahilde içecek bir şey aradığınızda sizden pet şişeden plastik bardakla içecek almanız beklenir, kutu ya da şişe içecekten henüz haberdar olamamışlardır, havuz kenarında patenli abla ile iletişime geçmek için otuz takla atarsınız ama umrunda bile olmayabilir, odanıza gazete bırakılmasını beklersiniz ama uyardığınız halde konaklama süresince bir kez bile gazete okuma şerefine nail olamayabilirsiniz. odanızda artık çok basit bir konuk evinde bile bulunabilecek diş macunu, pamuk gibi ürünler bulunmuyor, odayı temizleyen çalışandan özel olarak istediğimde bir tane getirdi ertesi gün tabii ki yeniden koymamıştı, masrafları çok artırıyor herhalde bu alanda tasarruf projesi yapmış olmalılar.
    benim için hayal kırıklığı tatiliydi, neyseki başımıza o küçük kız gibi bir şey gelmeden ayrıldık da, tesellimiz oldu.
  • hadsizlik ve kanun tanımazlığı huy edinmiş otel!

    kıyı kanununa aykırı yapılaşmasını ayrı bir tarafa bırakırsak, caretta carettaların yumurtlama sahasına kondurdukları iğrenç yapıları ile arkalarında kimin olduğunu merak ettiğim otel!

    gecenin ikisinde otel yerleşkesinin sit alanında olduğunu unutmuş olduklarından ses ve ışık gösterileri yaparak, civarda yaşayan insan ve hayvanları yıldırmış müessese!

    bok gibi işletme olduğunu diğer suser arkadaşlar yazmış zaten! tez vakitte batarsınız umarım!
  • "yılda bir kez tatile gidiyorum, tabii denize gireceğim" mantığıyla tercih edilmemesi gereken otel.

    zaten otelin sağda soldaki fotoğraflarına bakacak olursanız bir tane bile denizi gösteren düzgün fotograf olmadığını göreceksiniz. otelin elinde olan bir durum tabii ki değil bu, ama utanmadan denizi kum, plajı kum demek ciddiyetsizlik.

    kamyon kamyon kum dökmüşler sahile ama deniz hepsini alıp götürmüş kıyıya da sadece taşları bırakmış. merdivenle havuza iner gibi plajdan denize giriliyor. bir anda derinleşiyor. yer yer yosunlar yüzüyor, yanda zaten dalaman nehri akıyor. bulaşık suyu gibi bir deniz.

    deniz icin tatile buraya gidecekseniz pişman olursunuz, kendimden biliyorum. denizi bosver diyorsanız, tam sizlik. diğer her bakımdan memnun kalırsınız. bu kadar da objektif bakıyorum olaya.
hesabın var mı? giriş yap