• yuma aile oyunlari'nin kanimca en zevkli ve stresli olan oyunu . dunyadaki hammaddeleri ele geciriyorsunuz ve buna gore sizin hammadelerinizin coklukta oldugu bolgelere gelen oyunculardan para aliyorsunuz . ve daha neler neler .
  • kutu oyunlarinin krallarindan biri. 4-5 kisiyle oynandiginda zevkten kudurtan bir oyundur. oyunda bilimum hammadde dunyanin cesitli yerlerine yayilmistir. bunlarin %30 50 70 90'ini elinize gecirip diger oyunculardan para alirsiniz. kita secimi, dunya secimi, acik arttirma geyikleri her daim kavgaya sebebiyet verir. petrol, altin, celik, demir, komur icin birbirinin bogazini sikanlarin, olmadik maymunluklari yapanlarin yaninda tabii kaucuk, kahve, kakao pesinde kosan turlu oyuncu modelleri vardir. kalabalik oyuncu kadrosuyla 6-7 saate kadar uzayan bir oyundur.
  • holdinginiz naamloze vennootschap olursa afiyetle vergi kaçirabilirsiniz...

    zira safe haven tabir edilebilecek bilumum offshore ülkeye (hollanda antilleri olabilir, transfer pricing ve management fees yontemleriyle para aktarip, hayatinizin sonuna dek seychelles adalarinda hamakta sallanirken ayak parmaklariniz arasinda esen rüzgari hissedebilirsiniz...

    not: bütün bkz'lar itinayle doldurulmustur...
  • be$ altı saati geçtikten sonra bazı oyuncuların ellerindeki para ve hammaddelerin azalması sonucu "himayeme girmek ister misin?" gibi uyuz edici sorularla rakibin kudurtulduğu oyundur..
  • birçok ortaklığın pay senetlerini elinde bulundurarak onları denetimi altında tutan sermaye yatırım ortaklığı, ana ortaklık, şirketler şirketi...
  • mehmet murat somerin bu hafta cikan ve yemenli holdingin sahibi kalabalik ve karmasik bir ailenin saman alti edilen icisleri ve holdingin basindaki kisinin olumuyle gelisen olaylari anlatan romani. bes kitaplik hop ciki ya ya polisiyelerinin ardindan bu kadar kisa zamanda simdi de sampanya uclemesi ile karsimiza cikmasi pes dedirtmistir. bu ilkini okuduktan sonra obur ikisini nasil bekleyecegiz bakalim.
  • hop ciki ya ya polisiyeleri akıcılığında ve neşesinde değil kesinlikle. ama okunup gidiyor işte, arkası nasıl gelecek diye bekletiyor, bekliyoruz nitekim
  • dün gece uyumamı engelleyen kitap.
  • mehmet murat somer'in yeni üçlemesinin ilk romani. ancak polisiye romanlari kadar enteresan degil. kolay bir yol seçerek türkiye'de ki benzer ailelerin hayatindan ( birebir olmasa da ) esinlenilerek yazilmis. edebi yönü de bulunmayan bir kitap.
  • latince bir kelimedir. anlamı;

    hol : para
    di : am*
    ng : koymak

    holding : paranın amına koymak...
hesabın var mı? giriş yap