• 2010 güney afrika dünya kupasında izleyeceğimiz concacaf grubu takımı.
    ilk kez 1982'de yer aldıktan sonra ikinci kez dünya kupasına katılma hakkı kazandılar.
    carlos pavon ve david suazo en etkili oyuncularıdır.
  • isim olarak küçümsenseler de oyuncularının birçoğunun çeşitli avrupa kulüplerinde oynadığı milli takım.

    karşılaştırma yapacak olursak honduras'ın avrupa'da oynayan oyuncularının oynadığı kulüpler arasında wigan,tottenham,bari,genoa ve anderlecht gibi takımlar yer alıyor.türk milli takımı oyuncuları ise stoke city,borussia dortmund,real betis,eintracht frankfurt,toulouse,rubin kazan gibi takımlarda oynuyor.bu kriteri yükselten tek takım ise bayern münih.

    yalnızca ingiltere,italya,ispanya,almanya ve fransa liglerinden haberdar olan yabancı birisine honduras milli takımında ve türkiye milli takımında oynayan oyuncuların listesini çıkartıp avrupa'da oynayan oyuncularının isimlerini yazmadan sadece oynadığı takımları yazıp versek ve iki takımı karşılaştır desek galiba iki takım arasında kararsız kalırdı.üstelik honduras dünya kupasına gittiği için onları daha da şanslı görebilirdi.

    ama türkiye maçı sonrası gördük ki eğer her zaman böyle oynuyorlarsa oyuncularının oynadığı takımlara yakışmayan bir performans gösteriyorlar.bu performansla ispanya,dünya kupası grubunda bunları haşat eder.
  • dunya kupasi 2010 un en gereksiz takimi. bakalim bir surpriz yapip birine celme takacaklar mi. ayrica turkiyenin olmadigi bir dunya kupasinda yer almalari, bize kapak mi oluyor tam bilemedim simdi.
  • büyük bir süpriz olmazsa 2010 fifa dünya kupasını kaldıracak olan mükemmel takım. teknik direktörü reinaldo rueda'nın yapmış olduğu yanlış kadro seçimi bile geçemez önlerine. ancak rueda sanki rakı masasında yapmış oyuncu tercihlerini zira takımda david suazo ve palacios dışında tanınmış futbolcu yok.
  • 2010 fifa dünya kupası' nda sahaya çıkması beklenen muhtemel 11' i şöyledir :

    -------------------------------valladeres------------------------------------

    ----sabillon-------izaguirre------------chavez-------figueroa----------

    ----thomas-----palacios--------------guevara------alvarez-----------

    ---------------------------suazo-------pavon------------------------------
  • daha eğlenceli ve renkli bir milli takım olamaz. dünya kupasına gidiyorlar ve kadroda üç kardeş var. wilson, jerry ve johnny. ve bu dünyada bir ilk deniyor.

    (bkz: wilson palacios)
    (bkz: jerry palacios)
    (bkz: johnny palacios)
  • dünya kupası öncesinde belarus ile yaptıkları hazırlık maçının sonrasında rakip takımla forma değiştirince formasız kalmışlıkları vardır.

    bir de takım menajerlerinin adı, osman madrid'tir. ispanyol asıllı türk olduğu yönünde derin kuşkularım var.
  • welcome adında bir futbolcuyu bünyesinde bulunduran takımdır.
  • 25 haziran 2010 isviçre honduras maçı gostermistir ki tam bir afrika takimi.

    deli gibi kosan, deli gibi mucadele eden, teknik becerisi olan ama gel gor ki sut cekcegi yerde pas vermeye calisan, pas atacagi yerde sut ceken, pas vermeye calistiginda yanlis pas tercihi yapan bir takim.

    biraz kafa olsa abarti gibi gelecek ama isvicre'yi 7 golle gecebilirlerdi. boyle takimlar 3 puan alamadigi zaman cok uzuluyorum.

    not: lutfen honduras orta amerika ulkesidir diye mesaj gondermeyin.
  • 1969'da el salvador ile oynadığı karşılaşmalar sonunda iki ülke arasında savaşa neden olan futbol takımı. asıl sebepler tabiki farklı olmasına rağmen gerginlik bardağına son damlayı el salvador'a yenilderek koymuşlar. böylelikle iki ülke arasında 5 gün kadar süren bir savaşı istemeden de olsa başlatmışlardır.
hesabın var mı? giriş yap