• odtu makina hocasi. mercedes firmasinin karapinar davasinda bilirkisilik yapmis, mercedes firmasini haksiz oldugunu ortaya koymustur. derslerinde kastirir, ama cok ta iyi ogretir
  • derslerde yaptigi varsayimlar muthistir. mesela bir degeri varsaymasi gerekirse bunu "evet simdi bu x degerini 5.78673445465 olarak varsayalim" diyerek yapar. sonradan degeri kontrol ettiginde varsayimin tamamen dogru oldugunu gosterir. butun sinifi iptal eder bir anda.
  • ilk sinavlarindan sonra butun ogrencileri teker teker odasina cagirir, notlarini kendisi soyler bu sirada nerden mezun oldugunuzu ve ortalamanizi da ogrenirdi. o dersten getireceginiz harf de o sirada belli olurdu. yine benzer gorusmelerinin birinden bir ogrencisine "senden adam olmaz, bu bolumu bitiremezsin, yol yakinken baska bir bolume yatay gecis yap" demis baska birine de "kiz arkadasindan ayril, derslerine calis" seklinde ucubik bir ogut vermistir.
  • ilkyarin lideri.
  • vural -> let us have a quick quiz nooow!!
  • odtu makinanin iyi biri mi kotu biri mi oldugunu anlayamadigim hocasi. ilkyar vakfi araciligiyla yuzlerce kisiye yardim eden, bissuru kisiye burs saglayan bu sahsin nasi oluyor da ogrencileri bole acimasizca zorluyor anlamiyorum. asagidaki derste gecen gercek bi diyalogdur:

    ogrenci : hocam simdi entropi hede hodosu simdi nasi oluyo da...(hoca sozu keser)
    huseyin vural: pliiz spik in ingilish.
    ogrenci : sir i dont andirsitend why entropy hede hodo ....(derdini anlatamaz)
    huseyin vural :.......... ( ogrenciye bakar tepkisizce)
    ogrenci :.......... ( acilarin cocugu gibi bakar hocaya turkce anlatmak umuduyla)
    huseyin vural:.............(hala tepkisizce bakar)
    ogrenci :neyse hocam ben anladim gerek yok soruya(utanarak)
    huseyin vural dersi anlatmaya devam eder

    bole biridir iste, hem sanssiz, firsati olmamislara yardim eden iyi kalpli bi guvercin, hem de ogrencilerin anasini aglatan, ogrencileri sallamayan merhametsiz bi insandir kendileri...
  • quizlere ve de sinavlarin her sayfasina 'i have neither given nor received any help' yazdirip altini imzalatan ve bu tip takintilar yuzunden olsa gerek saclarini camasir suyuyla yikamis havasi veren hoca..her ne kadar zor sorsa ve de pek kit not verse de yine iyi ogretir ama..
  • sınav kağıtlarının köşesine "i have neither gave nor received any help in this exam" cümlesini ekler ve imzalamanızı ister.
  • ses tonuna hasta olduğum termodinamik hocası. partial kredi de verse daha güzel olacak
hesabın var mı? giriş yap