• ingiliz argosunda modayı takıntı haline getirmiş ve moda için her şeyi yapabilecek insanlara verilen ad. örneğin bu insanlar özel üretim bir kıyafeti ne kadar kötü veya (gereğinden çok çok daha) pahalı olursa olsun almak isterler; o kıyafet ikinci el olup giyilmiş olsa bile. çünkü onlar için tek önemli olan bu kıyafetin özel üretim ve "eşsiz" olmasıdır.

    hypebeast'ler surpreme, originalfake gibi markaların ürünlerini kendi zevklerine veya beğenilerine uyduğu için değil sadece logoları için alırlar ve diğer insanları etkilemeye çalışırlar.

    önemli nokta: her marka giyen veya dış görünüşüne önem veren insan hypebeast değildir. buradaki ayrım, sadece marka giyinmek veya sırf bir ünlüde gördüğü için bir kıyafeti almak uğruna her şeyi yapabilecek insanlarla; bir kıyafeti sırf marka olduğu için değil kendi zevkine uyduğu için alan insanlardır.
  • turkiyede babalarinin paralariyla ayaklarinda 350 yeezyler, ustlerinde off white montlarla gezen, muzik kulturleri piyasadaki en populer rap sarkilarini elleriyle west coast sign yaparak dinlemek olan rastali lise ergenlerinin kendilerini tanimlama bicimidir. kendilerini travis scott hayrani olarak da tanimlayan bu ergenlerin sicko mode ve highest in the room disinda cogu parcadan haberleri yoktur ve hype ayakkabilari "resell" yaparak zengin olacaklarina inandiriyolardir. ben simdiden soyliyim kardesim babanin sana zirlama diye verdigi parayla sabah 6da kalkip nisantasinda siraya girip aldigin 2 tane cinder reflectivle zengin olamayacaksin. simdi o elindeki jordan 1i yere birak ve git ders calis amk evladi.
  • aynı zamanda bu isimde bir websitesi de bulunur:
    https://hypebeast.com/
hesabın var mı? giriş yap