• 12.03.2024 : duruşması yarın, yani 13 mart çarşamba sabah saat 10:30'da küçükçekmece adliye sarayı 16. sulh ve ceza mahkemesinde görülecektir.

    24.02.2024 : cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan' ın da karara şaşırdığını ve serzenişte bulunduğu iddia ediliyor.x link
    21.02.2024 : fatih'te 70 kediyi öldürmekle suçlanan şahıs fatih öztürk bugün serbest bırakılmış. x linkinstagram link sırayla serbest bırakılıyorlar. ne yapmaya çalışıyorlar?
    20.02.2024 : bir üst mahkemede tekrar yargılanak.x
    16.02.2024 : karşıyaka'da kedileri katledip balkondan atan cani koray kurtuluş da serbest bırakılmış. bu kadar caninun aramızda dolaşması sizi ürkütmüyor mu? toplumsal, kültürel ve dini hassasiyetlerimizi gözardı eden bu hakimlerin için nasıl rahat? x linki

    ayağıyla kediyi ezerek ve tekmeleyerek öldüren cani. kedi can havliyle kendini kurtarmak istese de izin vermemiş, site içerisinde kıstırmış ve yarım kalan işini bitirmek için tekrar ezerek ve tekmeleyerek kediyi acımasızca katletmiştir. davası görülmüş olup aramızda serbest olarak dolaşmaktadır. kedilerinize sahip çıkın! (bkz: başakşehir'de tekmelenerek katledilen kedi)

    *x' de severek takip ettiğim bir felsefeci ne güzel yazmış "bir kediyi dakikalarca tekmeleyerek katledecek denli canavarlaşmış bir "insan"ı, sırf katledilen canlı bir insan olmadığı için salıvermek, yaşamı ve saygınlığı yalnızca kendi türüne hak gören insansoyunun, ikiyüzlü, kibirli, yoz ve bayağı ahlakının bir ürünüdür olsa olsa. "evrensel iyi", "mutlak ahlaki ilke" gibi yüce lakırdıları kazıdığınızda, altından kibir, sahtekarlık ve ikiyüzlülükten başka bir şey çıkmayacaktır." x
  • babası da kendisi gibiymiş. oğlunun canavarca eylemini destekleyip bir de gülerek oh iyi oldu o kediye demiş.

    vatandaş bizzat arayıp kendisini kınayabilir.
    https://twitter.com/…?t=ycdrkthb6h4s_da4ehidnw&s=19
  • masum kediyi altı dakika boyunca ezerek, tekmeleyerek öldüren katil ibrahim keloğlan… tüm bilgilerin elimizde. bundan sonra kaçacak yerin yok.

    (bkz: başakşehir’de tekmelenerek katledilen kedi)

    aynı sitede oturan sinem hanımın katledilen kedi eros hakkındaki paylaşımı:

    https://twitter.com/…tatus/1757008178733101201?s=20
  • büyük psikopat. serbest olması toplum için tehlike arz ediyor.
  • 5 yaşındaki kediyi eziyet ederek öldüren yaratık.

    imzalar mısınız? link
  • neye benzediğini ve ifşasını görmek isteyen varsa (bkz: #161465178)
  • içeri girmemesi gereken psikopat. onun cezası cezaevinde değil, sokakta, dışarda. adresi belli. gidilip gereken yapılacak olay bu kadar basit.

    kendisinin ibb engelli istanbulkart alımında yardımcı olmak isterim.
  • bu amk evladı şimdi de komşusu olan evli bir kadını taciz ve tehdit ediyormuş.
    yok mu şu yaşam formunu itlaf edecek bir devlet kurumu???
  • lan sen varya sen gebereme lan,aciz,düşkün kal da bokunda boğul inşallah,evinde ölün kokana kadar kimse bulamasın senin pis cesedini,bir pislik gibi sürüm sürüm sürünesin inşallah.

    hayatın boyunca o kedi kadar sevilmeyeceksin,o kedi kadar kimse değer vermeyecek sana hoş seni anan baban bile sevmemiş ki böyle katil olup çıkmışsın.o kedinin ahı varya iki cihanda yakanı bırakmayacak.o masum yavru için sana edilen beddualar er yada geç tutacak al bir beddua da benden olsun allah senin bin türlü belanı versin,en sevdiklerini en acı şekilde kaybedesin inşallah.o kediye tekme attığın ayakların kökünden kopsun da acılar için de kahrol.
  • geleceğe dair kendi adıma bazı umutlarım beklentilerim var. bunlardan umudu kestiğimde ise gerçekten bir yerli dexter çıkabilir ortaya.

    ismini her arattığında katil olduğunu görecek insanlar. umarım hayat boyu 1 gece dahi uyku uyuyamazsın ama beddua ile olacak iş değil. vicdanı olan zaten hiçbir canlıya bunu yapmaz.

    umarım artık yeter diyen birine denk gelirsin dakikalarca işkence görürsün. iyileşirsin yine aynısı olur.
hesabın var mı? giriş yap