• - içkiyi içen, gazı yakan ödesin
    + o zaman toprak işleyenin, su da kullananın olsun?
    - hayır. mülk allahındır
    + siz şirketi kurmuşsunuz, size bir şey olmaz hacı
  • doğalgazı lüks tüketim malı gibi gören bir bakan açıklaması... vay amk dünyası, şuna bak adam diyo ki, ''ziktirin gidin tezek yakın, zikimizde değilsiniz''...

    benzine, içkiye, sigaraya vergi artışı yapacağınıza gidin bi sike derman olmayan pırlantaya vergi koyun! ayrıca botaş'ın da boktan yönetiminden halk sorumlu tutuluyor ya, daha da bir şey demiyorum!*
  • "işte geldi" dedirten açıklama. bu ortamda daha fazla fantastik beyan vermeden durması mümkün değildi zaten. hoşgeldin. ya bişey diyecem sizin maaşları da size oy verenler ödese sn bakan? biz almayalım sizi.

    edit: lan bak hızımı alamadım yine yazacam. evimde birikmiş bir sürü içki var, şeriat gelse 10 sene yeter amk zaten ayda yılda bir içiyorum; evimiz merkezi sistem, doğalgaz zammı diğer giderlerle birlikte fazla hissedilmiyor; benzine de alıştık zaten hem maddi durumum fena değil amk. kısacası bu zamlar bana fazla koymuyor da bu mudur yani mantık? bana dokunmayan bin yaşasın mı? böyle mi kurduk bu ülkeyi biz? insanda sinir sistemi falan bırakmadınız her sabah yeni bir saçmalıkla güne başlıyorum, kafayı yiyecem şerefsizim.
  • türkiye'de avrupa'nın en ucuz üçüncü gazının kullanıldığını iddia eden zatın bir diğer cümlesidir. en ucuz üçüncüyü kullandığımız doğru mudur değil midir bilmiyorum ama kendisi de ab ve türkiye arasındaki milli gelir farkını bilmiyor belli ki.
  • "diyanetin 2 milyar dolar tutan harcamalarını da dini hizmetleri alan ödesin" şeklinde devam etmiş olsa oldukça pozitif yaklaşacağım bir adil düzen önerisidir.
  • diyanet payını da camiye giden öderse he diyeceğim öneri.
  • 'camiyi de kilan yaptirsin, neden diyanetin devasa butcesi icin ben vergi veriyorum ki' seklinde cevap verilebilecek aciklamadir.

    sosyal devlet, adaletli devlet. he babam he.
  • şimdiye kadar içtiğim içkiyi devletin ödediğini anlamamı sağlayan açıklama. yahu ben içkimi zaten kendim almıyor muydum? üstüne bir de dünyanın vergisini ödemiyor muydum? kimse de çıkıp demiyor ki 'aga bu nedir'?
  • bence oyu veren ödesin. en adili bu olurdu.

    ibretlik bir açıklama.
hesabın var mı? giriş yap