• yazdıklarından, arkadaşlarının, akrabaların seni tanımasından korkup entry girememektir. bu korku yüzünden ilgilenmediğin konularda entry girip, yaşamadığın şeylerden bahsetmektir. bunun daha kötüsü de nick'in ifşa olduğu için entry girememek olsa gerek.
  • bunun diğer sürümü ifşa olmamak için başlık açamamaktadır.
  • bu yüzden nickinizi öyle herkese paylaşmayınız. bir kaç samimi arkadaşınız var ise verin. fakat diğer türlü çaylak dahi olsanız stalkçı her türlü stalk yapar. haliyle yazamazsın o malum anılarını.
  • bir anligina yazar oldugumu unutup kendimi ifsa ettikten sonra girdigim ruh hali, bir daha asla entry girebilecegimi sanmiyorum, daha yolun basindaydim oysaki, elveda dostlarim, elveda.
  • kişinin bir panik hali yaşamasına sebebiyet vermesi mümkün olan hede.

    halbuki kimsenin hesabı bilmediğinden eminsinizdir, ama yine de eliniz bazı anlarda klavyeye varmak istemez. geri durmak istersiniz. kafanızda kurguladığınız bir dünya şeyi o yazmaya heves edip can attığınız anlarda bile yazmaktan imtina edersiniz. sonra, ya ben başka bir hesap açayım orada döküleyim falan dersiniz. hatta en ince ayrıntısına kadar da hesap kitap yaparsınız. mesaj alımını bile kapatmış olursunuz. yeni açtığınız o hesap için de bütün bu şeylerin tekrar zihninizden geçtiğini fark ettiğiniz vakit kısır bir döngüye de girmiş olursunuz. lan insan on yıldır aynı şekilde düşünüp durur mu manyak mısın falan diye ahlanırsınız da.

    tecrübeyle sabit. benden söylemesi.
hesabın var mı? giriş yap