• turkcell'in iletişim ve yaşam platformu bip'e gelen yeni servistir. türk mühendisleri tarafından geliştirilen bu hizmetle iki farklı numaranın tek cihaz üzerinden kullanımı mümkün hale getirilmiş. avrupa ve türkiye'de ilk olan bu ücretsiz özellikle ikinci numaradan yapılacak aramalar ve gelen çağrılar bip üzerinden sağlanabilirken sms'ler otomatik olarak yönlendiriliyormuş. özellikle yurt dışında yaşayanlar ve kurumsal hat kullanıcıları için avantajlı görünüyor.

    https://www.turkcell.com.tr/…r/ikinci-numaram-bipte
  • dolandırıcıların en sevdiği turkcell servisi sanırım. bir şekilde aktif ediliyor ve anlaşılan özel servisler bip üzerinden aranıyor. sım kartın takılı olduğu hat iletişime kapatildigi ve sms’ler otomatik olarak yonlendirildiginden uyarı sms’leri hat sahibine ulasmiyor ve faturalar bir güzel sisiyor.
    firmaların kullanıma sunduğu hizmetlerin kötüye kullanımını engellemek için önlem alması gerektiğini düşünüyorum.
  • iki numaradan birinin bireysel hat olması gereken hizmet, yani 2 hatta kurumsal olamıyormuş.
  • hattı bip dışında kullanılamaz hale getirdiği için dikkatli tercih edilmesi gereken servis. çağrı ve sms yönlendirmesi yaptığınızda paketinizdeki interneti sim kartı takarak kullanamıyorsunuz.
  • gelen sms'ler bip'e mesaj olarak geliyor ancak hiçbir şekilde cevap veremiyorsunuz. ikinci numaradan sms atmak için bip içinden ikinci numara özelliğini iptal edip simkartı takmak gerekiyor.
hesabın var mı? giriş yap