• 1. önceden plan yapmayın. doğru zamanı hissedeceksiniz. o zaman öpün.

    2. izin istemeyin. yoksa "ağzımdan iğrenmezsen öpebilir miyim?" seviyesine kadar yolunuz var...
  • yahu bunda ne var?

    1- 2 parmağınızı birden partnerinizin burun deliklerine kancalayın.
    2- boşta kalan elinizle -tercihen kafadan- kendinize doğru iyice bastırın.
    3- gözleri fal taşı gibi açık tutun.
    4- boşuna dil kullanmayın, zira ağzının bantlı olduğunu var sayıyorum.
    5- durmak için fidye isteyin.

    ahanda voila!

    (bkz: kafayı açıklayamamak)
  • vakum öpücüğü
    william cane, “the art of kissing” (öpüşme sanatı) adlı kitabında ”bu cesur hareket sevgilinize patronun kim olduğunu gösterecek. parmağınızla dudaklarının çevresini çizin (üst dudaktan başlayarak alt dudakta bitirin). alt dudağına indiğinizde, onu başparmak ve işaret parmağınızın arasında toplayın (çocukların küsme hareketi gibi). sonra, başını daha yakına çekerek, daha önce parmaklarınızla tuttuğunuz dudağını şimdi dudaklarınızla kavrayın. parmaklarınızın dokunuşu dudaklarınızınkinden daha serttir ve sevgilinizde fırtınalı duygular uyandırır” diyor.

    senkronize nefes
    öpüşmenin en sıcak anı, karşılıklı olarak nefeslerin duyulduğu andır. sıcak nefeslerin duyulur olabilmesi için karşılıklı olarak nefes senkronizasyonunu sağlamak gerekiyor
    bu hareket, onu nefessiz bırakacaktır. dudaklarınızı sevgilinizin dudaklarıyla birleştirin ve derin nefes alın. hareketi yavaş tutun ki, aranızdaki nefes alışverişi sert olup, akciğerlerindeki havayı vakum gibi çekmesin! bu hareket sırasında onun katılımına da ihtiyaç duyacaksınız, o yüzden başlamadan önce ne yapmak istediğinizi ona anlatın.
    ağzındaki havayı yavaşça çektikten sonra, nefes verip, bu kez kendi nefesinizi ona verin. bu hareketin başarısı senkronize olmanıza bağlı.

    vamp kadın
    erkeklerin cinsel yönden çekici buldukları kadın tipi. sanıldığı gibi salt koyu renk makyaj ve giysilerle vamp olunmaz böyle bir kadın renklerin en masumu olan beyaz bile giyse vamp olur.
    vamp bir öpücük için sevgilinizin boynuna doğru eğilirken, etini dişlerinizin arasına alıp bırakın. unutmayın, erkeklerin yüzde 80'i acılı seksi sever. uyarılınca, vücudunuz endorfin salgılar ve bu hormon acıyı hissetmenizi bloke eder.

    emmenin gücü
    bu öpüşme stili erkeğiniz için son derece uyarıcı. başınızı hafifçe arkaya kaldırın. sevgilinizin üst dudağını dudaklarınızın arasında kavrayın, sonra başınızın yerini değiştirerek, ondan sizin alt dudağınıza aynı şeyi yapmasını isteyin. önce hafif dokunarak, sonra daha ateşli, sonra yine hafif öpüşün ki, bu hız değişimleri onu daha fazla heyecanlandırsın. başınızı bir yandan diğer yana çevirerek, alt dudaklarınızdan, üst dudaklarınıza geçirin. eski hint inancına göre, üst dudağı klitorise bağlayan bir sinir yolu vardır.

    dondurma hayali
    romantik bir yemek sonrasında bir dondurma ve bir kahve ikram edin. ağzınızı kahveyle ısıtıp, ona sıcak bir öpüşme sürprizi yapın. sevgilinizin ağzını ısıttıktan sonra, kendi ağzınıza bir kaşık dondurma alın ve bu sefer ağzını buzlu dilinizle soğutun. sıcak soğuk değişimi sinir uçlarını harekete geçirir. bu, orgazma benzeyen bir histir.

    hazine avcısı
    bu tekniği erojen bölgelerini keşfederken kullanabilirsiniz. boyun ve köprücük kemiği arasındaki yerle başlayın. dilinizle ufak daireler çizerek, vücudunun diğer yerlerine de geçin. reaksiyonlarına dikkat edin. hangi bölgesine dokunurken daha çok heyecanlandığını görün ve dilinizle bütün vücudunu gezdikten sonra, dönüş yolunda oralara daha fazla ilgi gösterin. erojen noktalar sadece erkekten erkeğe değişmez, aynı zamanda günden güne de değişebilir. öpücüklerle bu gizli yerleri kolayca keşfedebilirsiniz. her defasında gizli bir hazine bulma şansınız var.

    ten öpüşme
    bir dahaki sefere onu öptüğünüzde dilinizi, damağından başlayıp, ağzının ta arkalarına kadar geçirin. sonra, dilinizi yumuşak tutarak dişlerinin arka duvarlarını süpürün. aynı hareketi alt dişleri için tekrarlayın. son olarak dilinizi tamamen onunkine dolayın. bu hareketin sihirli bir gücü var, çünkü ağzının her santimini dilinizle geziyorsunuz. sıradan bir öpüşmede ağzın birçok tarafı keşfedilmezken, bu öpüşme sırasında yeni zevk noktaları keşfedebilirsiniz.

    fransız öpücüğü
    iç içe geçen dudaklarla gerçekleştirilen fransız model öpüşmenin sertlik derecesine siz karar vereceksiniz. buna sizi duygularınız yönlendirecektir. romantik bir andaysanız daha yumuşak, ateşli bir sekse doğru gidiyorsanız partnerinizin dudaklarını daha sert kavrayarak öpüşmeyi gerçekleştirebilirsiniz. dilinizi de iyi kullanmanız gerekiyor. dudaklarınızı hafifçe aralayarak öpüşmek, öpüşürken de partnerinizin, dilinizin ucunu kabul etmesini sağlamak, harika bir öpüşmeye taşıyacaktır sizi.

    elektrik şoku
    boynuna dokunurken hafifçe mırıldanırsanız, zevkten uçtuğunuzu belirtmek için yeterli olacaktır. “sesiniz teninde hissedebildiği bir titreşim oluşturur” diyor edmark. ağzınızı, çenesinin başladığı yere yerleştirin ve boynuna dokunurken çeşitli sesler çıkarın. çıkardığınız sesleri çeşitlendirmeniz vücudunda ateşli hisler uyandıracaktır.

    erotik itişme
    sevişme sırasında erkeğinizin yaptığı her itme hareketiyle heyecanı daha çok artar. aynı çarpıcı sonuçları bu hareketin dudak dudağa versiyonundan elde edebilirsiniz. kapalı dudaklarınızı dilinizle aşın, sonra, aynı sevişme sırasındaki gibi, dilinizle içeri-dışarı hareketine başlayın.

    öpüşmek ile ilgili ilgin bilgiler

    1. erkeklerin %37’si öpüşürken gözlerini açık tutar. kadınların ise %97’si kapatmaktan yanadır.
    2. bir dakika süren öpüşme 26 kalori yakmanızı sağlar.
    3. iki işi öpüşürken vücuttaki tüm kasların çalıştığı araştırmalar tarafından kanıtlanmıştır.
    4. kendi saç renginizle aynı saça sahip biriyle öpüştüğünüzde daha tutkulu olduğu söylenmektedir.
    5. yanaktan öpmeyi de katarak hayatımız boyunca 25,000 defadan fazla öpüşürüz.
    6. zifiri karanlık da olsa beynimizdeki nöronlar karşımızdakinin dudaklarının yerini belirlememizi sağlar.
    7. bir öpücük acıyı azaltmada morfinden 10 kat daha etkili olabilir. çünkü öpüşmek vücutta bulunan doğal ağrı kesicileri devreye sokar. yani çocukken bir yerimiz acıdığında annemizin “öpeyim de geçsin” sözü aslında gerçeği yansıtıyor.
    8. eski mısır’da öpüşürken dudaklar değil burunlar kullanılırdı.
    9. normal şartlarda bir insan hayatının 14 gününü öpüşerek geçirir.
    10. en uzun öpüşme 1984 yılında chicago’da 17 gün 10,5 saat olarak kaydedildi. ekrandaki en uzun öpüşme ise jane wyman ve reg toomey’in you’re in the army now filminde 1940 yılında 185 saniye olarak hesaplandı.
    11. hindistan’da bıyıklı bir erkeğin birini öpmesi hala teknik olarak yasa dışıdır.
    12. orta çağda italya’da öpüşürken görülen bir çift evlenmeye zorlanabilirdi.
    13. en ünlü öpüşme sahnesi gone with the wind filminde clark gable ve vivien leigh arasında yaşanmıştır.
    14. öpüşmek güzellik bakımı gibidir. öpüştükten sonra gözleriniz parlar ve cildiniz canlanır.
    15. bebekken öpüşen kişiler ileriki yaşamlarında daha cana yakın ve sevgi dolu olur.
  • seviyorsanız önce avucunun içini öpün. sonra da yanaktan öpün. öyle elini sikine atıp sığır gibi atlamayın dudağa. göz göze gelmeden de öpüşmeyin. hıyar olmayın, kibar olun.
  • ağız kokusundan kurtulun.

    ha bi de gerçekten düşündüğünüz, sandığınız gibi bir his değil, hazırlıklı olun. sevmediğiniz insanla yapmayın.
  • o heyecanı, o çocuksuluğu, o saflığı, o kalbinin atışını tüm gerçekliği ile yaşamak istiyorsan buradan tecrübe edinmemeni tavsiye ederim.. kapat gözünü ve yıllar sonra sana daha iyisini yaşatmayacak o mükemmel anın tadını çıkar. unutma başka hiç kimse ile aynı heyecanı tekrar yaşayamayacaksın, nokta!
  • karşımdaki acaba öpüşmek istiyor mu ? zamanı geldi mi ?

    gibi sorularınız varsa, yanaktan başlayın. yavaş yavaş dudak kenarına ve dudağa doğru geçin. karşıdan gelen tepkilere göre ilerleyin. yaptığınız etkilere tepki aldığınız sürece dudağa yanaşmayı sürdürün.

    dudağa geldik diyelim, orada ne yapacağız ?

    sen karşıdakinin üst dudağını öperken o da senin alt dudağını öpecek. sonra zaman zaman tam tersi yapılacak. öpüşmek bu kadar basit bi şey.

    daha ileri versiyonları da var tabi ama ilk defa öpüşen bebeye dilden falan bahsedecek değiliz.
  • öpüşürken ne ağzınızı tamamıyla kapatın ne de çok açın. hemen french kiss e bağlamaya çalışmayın veya karşınızdakine görmemiş gibi saldırmayın. öpüşmek sekse göre daha soft ve özel bir eylemdir. tam öpüşme pozisyonu almışken gözlerinizi kapatın. baştan kapatmak saçma olacaktır. ilk başta daha kısa süreli öpücüklerle başlayıp sonra iki taraf arasındaki çekim ve arzunun artması ile öpüşmeleriniz daha uzun ve ateşli olacaktır. bir de sigara kullanıyorsanız öncesinde bir sağlam naneli bir sakız çiğneyin.
  • dudaklarınızı büzmeyin, oluruna bırakın.
  • tecrübe sahibi olanların (eşek hariç), acemilere tavsiyeleridir.

    et dürüm yer gibi hallenmeyin, kullanmayı bilmiyorsanız dili sahaya sürmeyin, dişlere dikkat edin, öncesinde sigara içmeyin. gerisi kolay.
hesabın var mı? giriş yap