• liber+ yazarı liberal, twitter'da analizler yapmakta.

    https://www.youtube.com/watch?v=wct1t9enck4
  • uzmanlığını bilmiyorum, twitterda bio'sunda da yazmıyor.

    ama zamanında rasim ozan kütahyalı siyaset bilimci demiş kendisi için, sanırım sevdiği biri, epeyce alıntı yapmış kendisinden.

    2013'te yazdığı şu ifade ilginç geldi özellikle bana:

    "hep denir ya cemaat polisi ele geçirdi diye. liberal yazar ilkan dalkuç'un teşhis ettiği gibi bilakis polis cemaati ele geçirmiş durumda."
  • çok fazla konuda çok fazla bilgisi olan, normal ve sakin biri gibi görünen ama sanki gizli çılgın denilebilecek tarafları da olan bir arkadaş. hem eğlenceli hem eğlencesiz bir yaşamı var gibi görünüyor. takip etmekte, okumakta, anlamakta yarar var.
  • iyi adam.
    çok biliyor ve ayni zamanda çok bilmiş. olumlu anlamda.
    yorumlarını takip ediyorum ve değer veriyorum.
    türkiye'de tam anlamıyla "liberal" olmak zor ve adam bunu başarıyor. sırf bunun icin bile takdir edilir.
  • "dava fikri demokrasimiz için en önemli tehlikelerden bir tanesi." (*)
  • akl-ı selim ve zeki biri, severek takip ediyorum.
  • kendisi iyidir, çevresi birazcık tuhaf(asla kötü demek istemiyorum)tır bu insanın... belki sosyal statü olarak henüz hak ettiği yerde olmasa da, bireysel bağlamda tam da olması gereken kıvamda ve hak ettiği kıvamda olan faydalı bir kişidir...

    çevresindeki aklı havada, kendini beğenmiş, olduğundan fazla görünmeye çalışan tuhaf tiplerin arasında; olduğu gibi görünüp göründüğü gibi olma konusundaki performansını ve gerçek hayatla bağını hiç koparmayan yaşam tarzını her zaman sürdürebilir umarım.
  • (bkz: daktilo1984) youtube yayınlarında çavuşesku'nun termometresi ve nabız programlarıyla kendisini tanıdım. izmirli. akademinin ve medyanın dilini çok iyi biliyor. medyaya yansısın yansımasın geçmişteki siyasi olayların perde arkasını bilinmeyenleri tarafsız bir gözle aktarabiliyor.

    sanırım geçmişte periscope yayınları ile başlamış. belli bir takipçi kitlesi var ve bu kitle ile güzel bir bağı var. çok nazik ve kibar.

    övgüler bu kadar.

    çok uzun konuşuyor ve uzun cümleler kuruyor. zihninde bu cümleleri bağlayabiliyor ancak dışa yansıyan bir bütünlük olmuyor. cümleleri da kısa ve aklına geldiği şeklin en özeti halinde konuşmalı. bunun yanında bazen olaydan kopup faklı konulara yürüyor. bu yürüyüş konuyu tamamen saptırıp katılımcıların motivasyonunu düşürebiliyor.

    edit: ilkan bey dün twitter hesabından eleştirilerimi güzel bulduğunu ifade etmiş. kendisine teşekkür ediyor ve herkesi (bkz: daktilo1984)'ü takip etmeye davet ediyorum. link
  • ben de periscope yayınları ile takip etmeye başlamıştım. o zamanlar twitterda bu denli seviyeli, tutarlı, akla yatan birisi ile karşılaşmak çok mutlu etmişti beni çünkü herkes bir şeyler sallayım, büyük laf edeyim, ne kadar rt koparırsam kârdır kafasındaydı. gerçi şimdi de farklı değiller ya:)
    kendisinden google nasıl kullanılır diye ders almak da lazım aslında. kimsenin aklına gelmeyecek haberleri, yazıları bulup çıkartabiliyor.
    daktilo yayınlarını ilk başlarda kaçırmadan dinlerdim. şimdi o kadar sık bir şekilde yükleniyor ki yakalayamıyorum. bunu da ufak bir eleştiri olarak iliştireyim.
    saygılar ilkan hocam
    edit: uzun süredir izlemiyorum. ilkan hocamın yanındaki insanlara katlanamıyordum çünkü.
  • kimdir mezuniyeti nedir nerelerde çalışmıştır gibi bilgilere erişilemeyen cvsi bulunamayan kişidir. akıllarda soru işareti uyandırmaktadır.
hesabın var mı? giriş yap