• (bkz: image)
  • bir film ve müzik yapım şirketi
  • sanırım türkiye'deki en kapsamlı stüdyo.
  • son zamanlarda iyice önemli hale gelen hede. bir insanın saç kesimi, kıyafeti, gittiği yerler onun imajını oluşturur. diğer insanlar çoğunlukla kişiyi bu özelliklerine bakarak değerlendirme yanılgısına* düşerler. kişinin tutumunun ruh halini yansıtması gayet doaldır fakat bir insanı parasal durumuna, cep telefonu markasına göre değerlendirmek* kalıpların dışına çıkamamaktır, dangalaklıktır. bu olay öyle bir hal almıştır ki "image maker" denen insan biçimlendiren meslek grubunun doğmasına neden olmuştur. hatta pop starları acaba ben hedemle hödömle nası insaların daha çok hoşuna giderim, dikkat çekerim diyerekten kendilerini bu imaj yapıcıların eline bırakmışlardır.
  • (bkz: imaj filmi)
    (bkz: imaj film)
  • ssl 9000'i* * türkiye'de görebileceğimiz tek stüdyo..
  • (bkz: image maker)
  • türkiyenin en büyük post prodüksiyon kompleksi. her tarafı granit kaplıdır, her tarafta kocaman plazma tv'ler vardır. en büyük odalar ordadır. post prodüksiyonunuzu orda yapıyorsanız acayip havanız olur müşteriye karşı. zor, bol efektli projelerin altından hemen hemen anca onlar kalkarlar. çok başarılı bir yönetimi vardır müşteriye karşı. ani revizyonunuz falan varsa mutlaka bir şekilde size yer açarlar, işiniz görülür. aktarma dışında bütün operatörler hayatlarından mutludur. diğer taraflarda operatörlerin canı çıkarken, burda sabahlamış bir operatör ertesi gün çalıştırılmaz, ya da 1-2 gün dinlendirilir.
    tabi sadece post-prodüksiyon'la sınırlamamalı imaj'ı. dışarıya dijital betacam, hd cam sağlama gibi faliyetleri, müzik stüdyoları, warner bros ortaklığı, yeni yaptırdıkları avid adrenaline kamyonu vs. vs.'yi de işin içine sokmak gerekir.
    şimdi bi de beşiktaş'ta yer açtılar, orda jakuzi, bar falan da var. hatta kafeteryasında kuyruklu piano bilem var.
  • içindeki teknoloji, daha hesap makinesini bile çözemeyen, uçakların nasıl uçtuğunu anlamayan biri olan beni sarhoş etti.

    imaj'daki her odanın, stüdyonun arkasına, sağına soluna istiflenmiş ve daha kutusundan çıkarılmamış, boyum kadar monitorlerin ne diye hep orada durduğunu da merak ederim.

    işimin düştüğü bütün çalışanlarının da çok iyi insanlar olduğunu, her zaman tanışmanın ilk on dakikasında kırk yıllık ahbap gibi olduğumuzu da eklemem gerek.

    web adresi şöyle: http://www.imajonline.com/

    bir de, buraya gidenler şuraya da gittiler: (bkz: compugraf)
hesabın var mı? giriş yap