• belli aralıklarla sınanan gerçektir. çeşitli zamanlarda diğer islam ülkelerini 3 er 4 er top gibi sektirip ellerinden önce silahlarını sonra topraklarını alan israil bu seferde iran'ı hoplatacaktır. bakmayın iran dini liderlerinin şöyle yaparız böyle ederiz diye atıp tuttuğuna israil merkavası ile yüz yüze gelince tahrana kadar kaçmaları olağan sonuç olacaktır. bizim süper lider gene ortada kalacak. bir yanda şii iran diğer yanda siyonist israil. yani bir yanda rusya-çin, diğer yanda abd-suudiler. allah sonumuzu hayr etsin. allah vere de bi savaşa falan bulaşmasak.

    el cevap: mısır daha mı az köklüydü. kaç kere aldılar aklını,toprağını.
  • iran'ın nasıl köklü bir devlet olduğunu bilmeyen kişi beyanı.
  • israil 8,5 milyon
    iran 80 milyon

    israil - 1948'de kuruldu
    iran - mö 4000'lere dayanıyor.

    çok da iddialı olduklarını düşünmüyorum.
  • valla bir tarafta silahı olmadığı için, kendi insan gücünü silah olarak kullanmış bir ülke; diğer tarafta tüm arap milletinin içinde sağ kalabilmiş ve her seferinde arapları tokatlamış, tokatlamakla da kalmamış rezil rüsva etmiş bir ülke var.

    o yüzden bu iş pek muallakta kalıyor.

    kim kimi döver bilemedim ama bu iki devlet bir anlaşır da, araplara dalarsa, işte o zaman arapların vay haline.
  • (bkz: israil kim amk)
    once bi lubnan hizbullahini yensinler sonra ceyrek finallerde iranla eslesirler.
    gotlerine baka baka guney lubnan'i terkedislerini daha unutmadik.
  • iran’ı güçlü zannedenler doluşmuş hey yavrum hey.

    israil değil iran’ı, orta doğuyu komple gözüne kestirmiş ve alabilecek ekonomik güce de haiz bir yapıdır. dikkat et devlet demedim, yapıdır. öyle bir yapı ki ; yıllarca elinden çay içtiğin adamın mossad ajanı olduğunu anlayamayacağın kadar üst düzey eğitimli adamlar bunlar. mö 4000 falan masal hikaye. konjonktürü yakalayamayan orta doğu, yenilmeye mahkumdur.

    ha bir de şu var ; fetih diye ortalıkta gezen gavatların, ne kadar iki yüzlü olduğuna da değinmek gerekir. sen yapınca fetih, kutlu yürüyüş, adalet dağıtmak, onlar yapınca işgal öyle mi? siz önce mantık hatalarınızı gidermeden ne bir kademe yol alabilir ne de israil’e kafa tutabilirsiniz. ulan adamlar istediği dakika senin borsanı sikip atacak kabiliyete sahip at kuyruğu, sen neyin tribindesin?

    önce eğitime, bilime önem veren ve arge yapan bir toplum yaratacaksın, sonra da bu eğitimden geçen adamlara katma değer üretecek alanlar oluşturacaksın, en son sağa sola kafa tutacaksın.

    öyle masalla, hikayeyle, kuru sıkıyla, hava gazıyla hiçbir bokumu giyemezsin. ulan senin 8 milyon dediğin israil, mars’ta tarım yapıyor tarım sikik. kalkmış iran güzellemesi yapıyor. önce bi bokunuzda boncuk aramayı bırakın. şer ittifaklarıymış da, diz çöktüremezlermiş de bilmem neymiş. ulan adamlar seni diz çöktürmeye ihtiyaç duymuyor ki ayakta sikiyor zaten.

    bu embesil kapkara cahiller yüzünden orta doğu hiçbir zaman istikrar yakalayamaz.
  • mahvedebilecek olan israil değil abd’dir. her zaman öyle olmuştur. israil tek başına babayı alır.
  • acemlerin hiç bir zaman kimseye pabuç bırakmadığını bilmeyen yazar beyanı.
  • erkekçe olursa israil zaten lübnan hizbullahından tokat yemiş
    (haması araya koymaya gerek yok boş beleş israile hizmet eden bir örgüt)
    ama artık savaşlar erkeçe olmuyor
hesabın var mı? giriş yap