• mustakbel yedinci nesil yazar.
  • istenmeyen adam hele bir de kibarsa kaybetmeye mahkumdur. zaten hem istenilmemek hem de kibar olmak dünyanın en iğrenç şeyleri arasında ilk 10'dadır.
    (msn)
    -slm
    -...
    -bir merhaba da mı yok? :)
    -...
    -meşgulsün galiba biraz?
    -evet ya biraz meşgulüm.
    -peki o zaman ben rahatsız etmeyeyim seni.
    -...
    (kesecem kendimi artık ya. vallahi kesecem.)
  • başarısız bir trolldür, komik bile değildir. orada ağzını yüzünü kırsalardı oturup gülerdim herhalde ama, şu haliyle bi boka benzememiş ne yazık ki.

    önemli detay: futbolla falan zerre alakam yoktur, gs fb falan bilmem, ama sosyopatlardan biraz anlıyorum.
  • yaptığına yorum yapmak istemiyorum ama "stada giremezsiniz" diyen adama "stad sizin mi" diyen bir adam bu. çocukken yapardık böyle muhabbetler, "senin mi" diye. bundan sonra da haliyle videonun en sonunda "kafayı yemiş bu" diyen çocuğa da "çelik ayna" demesini bekledim, demedi.

    edit: ayrıca "kakaladık" diyip duruyor ama galatasaray kazım'ı bedelsiz aldı, onu atlamış olabilir.
  • yani fikir falan iyi ama başarısız bir trollük denemesi olmuş. insanların içindeki nefreti görmek için güzel bir deney olmuş. biraz daha az saldırgan ve biraz daha iyi fikirleri olsaydı iş yapardı, ama bu haliyle olmamış.
  • istenmeyen yerlerde çıkan adamdır. istemesek de, memnun olmasak da kendisi vardır ve gerçektir. tüm korkularımızı, komplekslerimizi, eksikliklerimizi, yanlışlarımızı ve özellikle de aptallıklarımızı yüzümüze vurmaya hazırdır bizi gördüğü an. korkaklar görmezden gelir. daha korkaklar kovmaya, dövmeye kalkar. çok azı onunla yüzleşecek kadar cesurdur. ilgili videoda izlediğim tüm cesur galatasaraylıları (insan gibi dinleyen, cevap veren) tebrik ediyorum.

    istenmeyen adamla yüzleşmek için ilgiyle izleyiniz:
    (bkz: http://video.milliyet.com.tr/…rbahceli!_1_48639.htm)
  • cine 5'de yakinda baslayacak programmis. fener formali adamlari galatasaraylilarin arasina salmak, meydanin ortasinda abuk isler yaptirmak gibi atraksiyonlar var reklamlarindan anladigim kadariyla.
  • (bkz: alper uyar) , (bkz: bahar ilik)
  • herkesin hayatında ilkokul veya ortaokul döneminde böyle bir kılpaçinoya denk gelmiştir.
    bu programı izlerken (bkz: gözümden yaş geldi) (bkz: koltuktan düştüm)
hesabın var mı? giriş yap