• bilimum estetik operasyonlara yönelik bir klinik. arkadaşım buradan burun estetiği oldu, çocuğun gideri olmaya başladı ufaktan. ama ilerleyen günlerde göreceğiz, sonradan yamulan çok burun gördüm. eğer kötü çıkmazsa kardeşime de buradan yaptıracağız.
  • burun ve meme yaptırana liposakşın hediyeymiş. her ameliyatın riskleri var. böyle promosyon mu olur? allahım ne günlere kaldık.
  • bir arkadaşımı mağdur etmeyi başaran klinik.
    yaşadığı mağduriyeti burada paylaşmamı istedi. kendisinin ekşi sözlük hesabı olmadığı için yazdığı metni birebir paylaşıyorum.

    " araştırdığım kadarı ile gayet profesyonel, işinde uzman kişiler ile çalışıyorlardı ve referans alabileceğim bir çok ünlü sima kendilerinde yaptırdıkları estetik müdahaleler ile alakalı tecrübelerini paylaşıyordu. iş bu sebepten güven ile alakalı bir sorun yaşamadım. fiyat biraz pahalıydı ancak yurt dışına çıkıp, uzun bir süre orada kalacağım için 'pahalı ama kaliteli' safsatasına güvenerek geçen yaz kendilerinde burun estetiği operasyonu geçirdim.

    ameliyattan sonra, bir süre her şey normal ilerledi. bu süre zarfında ufak tefek sıkıntılar oldu ancak bunlar 2-3 ay içerisinde yaşanması normal şeylerdi. ben sargılarım çıktıktan sonra normal hayatıma devam ettim ve yurt dışına çıkışımı dahi yaptım. sürecin tamamından %90 oranında memnun kaldığımı da söyleyebilirim.

    zaman geçtikçe burnumdan nefes alırken daha da zorlanmaya başladım, bunun üstüne zamanla da burun ucu düşmesi başladı. şu an aynada kendime bakarken acı çekiyorum, ciddi bir özgüven kaybı yaşadım ve kariyerimin ortasında bunu bana yaşattıkları için türkiye'ye döner dönmez onlardan davacı olacağım.

    buradan bir doktor bulup randevu aldım, doktorun resmen "pakistanda falan mı oldun ameliyatı" der gibi bir hali vardı, ne kadar hatalı bir müdahale yaptıklarını tam olarak orada anladım.
    ikinci bir operasyonu önerse de ne operasyon için ne sonrasındaki sargılar ile geçecek süre için zamanım yok.

    allah razı olsun en azından öldürmediler, hayattayım bu da bir şey ki bu operasyonlardan sonra ölen insanları haberlerde görünce durumuma da şükrettim.
    ama bir şey var ki o değişmeyecek : bu aptal klinik sayesinde aylarca bu şekilde yaşamak zorundayım ve buna alışmaktan başka çarem yok.

    lütfen reklama falan kanıp da buraya gitmeyin, eşinizi dostunuzu bu insanlardan uzak tutun. "
  • klinigin adı isvec ama logo isvicre bayragi barındırıyor :)
  • 4 gün önce burada saç ekimi yaptırdım. şu ana kadar gayet ilgililer. ihtiyaç halinde kolay bilgi alınabiliyor. "parayı aldık iş bitti"yapmadılar. o açıdan iyi. ekimin kalitesini bilemiyorum ama değerlendirme yazacağım. hasan aktan, mehmet karagöz, ve görkem isimli arkadaşlar ile hallettik. fizyoterapist olduğumdan dikkat ettim, sordum hepsi de hemşire ya da laborant. bu önemli çünkü bu işlem öyle veya böyle cerrahi bir operasyon, ilk yıkamayı da yaptılar. ekim bölgesinde biraz kanallanma damarlanma vari çizgiler oluştu.

    edit 6. ay

    yani açık konuşmak gerekirse sınırlı bir bölgeye max ekim yapılacak dendi. sonuç bence yeterli değil. bence başka yerler bakın. şöyleki ekim sırasında 3 kişi greftleri ekmeye başlayacaklar, o sırada müşteri gelmiş biriniz gelin görüşün deniyor. yetkili olan kalkıp gidiyor. hızlı olmaları gereken yerde bunu yaptılar. bence daha profesyonel yerler bulun.

    edit 12. ay

    1 sene geçti sonucu beğenmedim. greft ekimi sırasındaki atalet meyvesini vermiş, bir çok saç kökü var, küçücük kalmış ne uzamış ne dökülmüş.. greft geç ekildiği için ölmüş anlayacağız. bir kaç kere aradılar, durumu düzeltmek adına ancak durumu böyle anlatınca onlar da bir daha aramadı. fikrim değişmedi. ben tavsiye etmiyorum.
  • taksim meydanındaki turistlerin kafasında ne zaman logosunu görsem gülerim. istanbulun en iyi kliniklerinden bence. düzenli, profesyonel ve tüm süreçlerde ilgili
  • babam bugün burada saç ekimi işlemi gerçekleştirdi. yaş 63, hiçbir sağlık problemi bulunmuyor ekim alanı geniş çıkan greft 2800.

    tepe bölgesini ikinci operasyona bırakıp ilkinde önleri doldurdular. ilgi, alâka, hijyen operasyon öncesi ve sırasında gayet iyi.

    selenyum yöntemiyle peşin ödeme gün itibariyle 24 bin sanırım 30 binlik kampanyadan indi. sekiz ay sonra tepeyi ekecekler, gelişmeleri aktarırım. çünkü buna ihtiyacınız olduğunu biliyorum sevgili erkekler. *

    olumsuz güncelleme: babam memnun kalmadı ve açık olan diğer kısım için önerilen başka bir ekim merkezine gittiğinde isveç kliniğin özensizliğini daha iyi kavramış oldu. 1) alınabilecek greft daha fazlayken özellikle alınmamış. 2) alın çizgisi yamuk çizilmiş. 3) ne bir garanti belgesi ne bir fatura merdiven altı işletme gibi eline hiçbir belge verilmedi. 4) ikinci işlem için gittiği klinikte yaşadıklarından sonra isveç'in gerçek bir ticarethane olduğunu düşünüyor.

    edit 2: isveç klinik hatasını kabul edip temmuz ayında revizyon ekimi yapmayı teklif etti. hatalarını kabul etmeleri olumlu kabul edilebilir.
hesabın var mı? giriş yap