• intro: aramaya inandım mamafih bulamadım. sanıyorum ki insanlar töhmet altında kalmaktan veya iş yeri arkadaşlarının okumasından çekinmiş. neyse bizi* bilen biliyor; alnım açık, içim rahat bir şekilde bu başlığı açabilirim.

    efendim iş yerinde mastürbasyon yapmak, dişi veya erkek kişilerin hormonlarının, mesai saatleri içerisinde depreşmesi sonucu vuku bulabilecek bir eylemdir. bu depreşme, alınan bir mesajla veya yapılan bir konuşmayla, ne bileyim bakılan bir resimle gerçekleşebileceği gibi; işyeri fantezilerine sahip bir insan için, bu fantazileri tetikleyen bir görüşme, bir temas, bir enstantane yakalanmasıyla da gerçekleşebilir.

    bundan sonrası kişinin kendi tercihine kalmıştır. ya abazanlıktan ölecektir ve eve gidene kadar bekleyemeyip kendisini tuvalete atar; ve yahut da iş yerinde mastürbasyon yapmayı çok normal bulur ve kendini kasmadan tuvaletin yolunu tutar. ha, tuvalete kadar gitme ihtiyacı duymayıp masasında yapanlar da var mıdır? bence illa ki vardır. hatta abartıp ofiste herkesin içinde yapmaya kalkan* da var mıdır? kesin o da var*dır.

    ne de olsa insan, sınır tanımayan bir hayvandır.

    basın açıklaması: gerek entry girerek, gerekse mesaj yollayarak, aramaya inanmadığımı kasteden arkadaşların dikkatini çekmek isterim ki, otuz bir çekmek eyleminin sadece erkeklere mahsus olması, herkesin iş yerinin ofis ortamı olmaması, mastürbasyon isteği duymakla, mastürbasyon yapmanın farklı şeyler olması gibi nedenlerle, verdiğiniz bakınızlar, bu başlığın muadili olamazlar; ancak alt kümesi olabilirler.
  • fuhuş sektöründeki insanlar için son derece anlamsız bir eylemdir.
  • porno film baslangici olabilecek eylem
  • eğer herkesin ortasında yapılmıyorsa teknik olarak evde yapmaktan zerre farkı olmayan eylemdir. (bkz: ben yaptım oldu)
  • bunu yapan adamın iş yeri tuvaletine sıçmamak gibi bir prensibi varsa şapkayı önüne alıp düşünmelidir.
  • sabah sabah daha insanin ereksiyonu* gecmeden hakkinda bahsedilmemesi gereken bir konu. (bkz: ne gerek var)
  • delirmek istemeyen erkek pond's institute çalışanının mecburiyeti.
  • russian institute hademelerinin bolca maruz kaldığı mobbing olayıdır.
hesabın var mı? giriş yap