• mezuniyet töreninin de açacağın başlığın da...

    al bu da başlığın ilk entrysi kaçar birazdan. tık
  • totaliter bir rejimde mizaha ve zekaya yer olmadığının ispatı olan olaya konu olmuş pankarttır. cahilsever bıyıklı lobisi, beyni öpülesi gençlerden her daim korkmuştur.

    edit: başlığın ilk halinin yönlendirdiği haber linki için tık
  • --- spoiler ---

    iddiaya göre salon girişinde pankartları kontrol eden üniversite güvenliği ve polis, “törende pankart açmanın yasak olduğunu” söyleyerek gruba izin vermedi.
    --- spoiler ---

    --- spoiler ---

    ındependent türkçe’ye konuşan gruptaki öğrencilerden dilek sarıgül, 30 mayıs perşembe günü gerçekleşen mezuniyet provasında “politik söylem içermeme” şartıyla her pankartın kabul edileceğine yönelik duyuru yapıldığını söyledi.
    --- spoiler ---

    olay, pankart açılabileceği söylenmesine rağmen; açılmasına izin vermemek olduğu halde, beyaz pankartın; kendi yükledikleri anlam yüzünden ve/ya photoshop'ta düzenlenebilir olması nedeniyle alınmadığı söyleniyor.

    sağdan soldan kaşıyın, kışkırtın milleti. 6 - 7 yıl önce suriye, libya gibi ülkelerden sonra, sıranın türkiye'de olduğu söylendiğinden beri, hepimiz olacakların farkındayız fakat farkında olmadan, olan bütün olaylara alet oluyoruz.

    30 mayıs'ta yapılan provada, pankartın serbest olacağını size kim söyledi? konu ile ilgili yetkisi bulunan birisi mi? pankart taşımanın "serbest olma ihtimalinden" bahsedilmiş olabilir mi?
hesabın var mı? giriş yap