• biowarein frp nazarında yeni bir tür yaratma girişimi.
    (bkz: epic action roleplaying game)
  • sabirsizlikla bekledigim oyunlarin basinda yer alan proje.
  • ign'den 9.9 almistir hatta aldigi rating'i baska bir editor az gormustur.
  • oyunun yapay zekali karekterler ile kapsamli bir diyalog modu var... yaptigimiz diyaloglar ile oyunun gidisatini degistirebiliyoruz...yapimcisi bioware olan oyun xbox platformu için gelistirildi... diger rpg oyunlarindan farki daha fazla aksiyon içermesi... dövüs stilleri harika... oyun çok kaliteli zaten bunu yapimcisinin bioware olmasi yeterince destekliyordur sanirim...
  • pc sürümünün çıkacağını öğrendiğimde uzun zamandır çıkmasını beklediğim bir albümün çıkacağını öğrenmiş kadar sevindiren bir oyun. ayrıca uzakdoğu havasını içinde en iyi şekilde barındırmayı başarmış tek frp oyunu olduğunu sanmaktayım. ilk trailerını seyredip ağzımın suyu akmaya başladığı sırada "xbox only" yazısını görünce, elinden şekeri alınmış çocuk gibi ağlamaklı olduydum fakat sanırım o şekeri alanlar daha büyük bir şeker vermeye hazırlanıyorlar (bkz: bioware).
  • neverwinter nights 2 nin üzerimde yarattığı hayal kırıklığından sonra pc ye çıkararak beni keyiften sandalyeden kalkamıycak hale getirmiş çok eğlenceli bir bioware oyunu. elbette kusursuz değil, dövüşlerde rakiplerinizin yapay zekası sizi germediği için aksiyon sahneleri pek bir heyecan yaratmıyor, daha açık olmak gerekirse rakipleriniz ölmek için ellerinden ne geliyorsa yapıyor, size düşen düşmanınız savunmaya geçince o savunmasını bozana kadar diğer düşmanları dövmek. ayrıca oyunda bol miktarda serpiştirilmiş videolar mevcut, uzun bir süredir bioware oyunlarında kullandığı videoları oyunun kendi grafik motoruyla yapmasından pek hoşlanmıyordum bu durum çok daha güzel olmuş. bir de oyunda oyunun gidişini etkilemeyen küçük oyunlar var ki, oyunun ana menüsünden normal oyunu bırakıp bu küçük oyunlarla vakit öldürmeniz mümkün bırakılmış, iyi de olmuş.
  • pc ye çıkmış kamera açıları germeyen combatları zevki bir nevi uzakdoğu rpgsi.
    edit : oynadım bitirdim gayet güzel olmuş .macera , komedi , entrika , kan , göz , yaşı , ihanet , kahramanlık 32 kısım tekmili birden* .bir de bruce lee gibi kafa göz saldırıyoruz herkese daha olsun.tavsiyemi de vereyim. level atladığınızda dövüş stillerinize vereceğiniz puanlarınızı önce legendary strike a sonra da execuntersa katılıp sonunda elde edeceğimiz jade golem tekniğine yatırın. son adamlarda üzülmeyin sonra .çünkü dövüş tekniklerine* , kılıç tekniklerine* ve büyüye* immunlar sadece dönüşebilceğimiz demon şekilleri zarar verebiliyor ki dönüşebileceğimiz en güçlü şey de jade golem.unutmadan iyi kötü olayı aynı knight of the old republic* oyunlarındaki gibi olmuş.

    --- spoiler ---
    son düşmanınızın teklifini kabul etmeyin.son boss harbi çok şerefsizmiş.
    --- spoiler ---

    --- spoiler ---
    edit : kötü olarak bitirirsek darth vader dan da palpatine den de şerefsiz bir adam oluyormuşuz vesselam.
    --- spoiler ---
  • bilgisayarda hic frp sevmeyen birini kopek etmis oyundur. ayrica ust duzey grafiklerini dahi, gf4 ile sorunsuz oynatabilmis kararli bir oyundur. oynanasidir.
  • aksiyon agirlikli stiliyle frp den cok action/adventure havasi verse de oyun acligimi somurmus beni saatlerce bilgisayar basina kitleyen oyundur bu.
  • bazı sistemlerde directx ile ilgili eksik dosya hatası verebilen oyun.

    bu hata, aşağıdaki adresten "d3dx all updates" ve "all xinput and xact updates" dosyaları çekilip, içindeki setup dosyası çalıştırılarak düzeltilebilir.
    (bkz: http://www.threelights.de/…s/d3dx9_xx_dll_files.php)
hesabın var mı? giriş yap