• grubuna* tim owens gibi metal camiasında popüler bi vokalisti dahil edince; yıllardır beraber çalıştığı, grubun bulunduğu yere gelmesinde çok büyük pay sahibi olan, önceden hakkında "kardeş gibiyiz" dediği matthew barlow'a bok atmaya başlayan insan.. "zaten pek bi kendine güvensizdi, zaten heavy metal'den de hazzetmezdi, poser'ın tekiydi.." gibi demeçleri vermesi beni kendisinden soğutmaya yetmiştir..
  • çift cd'lik the glorious burden albümünün her iki cd'sinin de amerikan milli marşıyla başlamasına rağmen, hala bu albümün amerika ile değil dünya tarihiyle ilgili olduğunu savunan amerikan milliyetçisi. daha albüm çıkmadan önceki bi ropörtajında albümün isminin* de amerikanın dünyaya liderlik etmesininden doğan "şerefli yük"ü kastettiğini ima etmiştir kendisi..
  • sağ bilekten cıgı cıgı cıc cıgı cıgı yapmaktan başka bişi bilmeyen , ama buna rağmen zaman zaman güzel besteler yapmayı başarmış ritm gitarist....
  • aşırı amerikan-milliyetçisi bi adamdır bu. en son bw&bk ile bi röportaj nedeniyle kavga etmiş ve bw&bk elemanlarına her türlü iced earth aktivitesinden (promo gönderme, konserler, imza günleri, posterler vs.) yasaklama olayına dalmıştır.
    ilginç biridir evet.
    bi de when the eagle cries'daki "ulan 11 eylülde ebemizi siktiniz, ama durun siz duruuuun" bakışları yok mu.
  • demons and wizards'ın yeni albümünün (bkz: touched by the crimson king) posterindeki tipiyle-makyajiyla icindeki black metal askini disa vurmus insandır. "o ne oyle abicim,naaptın sen ya? yakısıyo mu yılların yetim oksuz schafferine,karizma abisine? " sorularını sormak lazım ama "sus pis solcu.bush abim hepinizin agzina s.cacak" şekline gaza gelir,pata küte dalar diye korkuyorum.biraz iri bir insandır kendisi...
  • türkiye'de doğsa on numara kemençeci olumuş bu abi. ürettiği riff'ler bir de bu gözle dinlenirse durum anlaşılacaktır.
  • jon seni severim ama o tim owensa çok yanlış yapmıştın dostum. tamam matt barlow canımız ciğerimiz bir abimiz ama yaptığın etik değildi, şık değildi. gitarını önüne koyup düşünmeni istiyorum. sağ bileğine kuvvet dıdıdıdırırırırıı
  • demons & wizards'ı yeniden bir araya getirmekle son 15 yıldır verdiği en doğru kararı vermiş.
  • matthew barlow ile birlikte "schaffer/barlow project" i kurmuşlar. bu birlikteliğin ilk meyvesi olan "winter nights" epsi geçen ay piyasaya çıktı. ep parça listesi ise şu şekilde:

    01 we three kings
    02 silent night
    03 do you hear what ı hear
    04 little drummer boy
    05 ı died for you (winter 2020)
    06 watching over me (winter 2020)
    07 silent night (traditional)

    5 ve 6. parçanın isimlerinden anlayacağınız üzere bu parçalar iced earth klasikleri; sözler tamamen aynıyken besteler neredeyse %100 değişmiş, ama güzel olmuşlar, şahsen sevdim :)
hesabın var mı? giriş yap