• tam başlık şu şekilde olacaktı “kadıköyde kız arkadaşına laf atan kişi tarafından öldürülen genç”

    böyle bir başlık bir kişinin dahi bu haberi görmesi açısından faydalı.

    lütfen herkes birisi laf attı diye o kişiyle kavga etmeye çalışmassan bomboş böcek gibi bir insan yüzünden hayatınızdan olmayın.

    56 yaşındaki sabikali adam kadıköy de yürüyen çifte laf atiyor çocuk adamla tartışmaya başlıyor ve bicaklanarak öldürülüyor.

    https://www.cumhuriyet.com.tr/…ayetle-bitti-2130575
  • bu zamanda yolda ananıza sövseler bile kavga etmeyin gençler.
    kimsenin şeyi o kadar uzun değil, ananı s*kyim deseler bile s*ki uzanmaz o kadar, hemen namus meselesi hâline getirmeyin olayı. duymazlıktan gelip yolunuza devam edin.

    sokakta size bulaşık olan hiç bir piç kurusu sizin canınızdan daha kıymetli değil. doğal olarak söyledikleri şeylere deli saçması gözüyle bakın.

    üzüldüğüm gençtir.
  • oh ne ala memleket. kıza laf at. erkek arkadaşını öldür. 20 sene yatıp çık.
  • allah rahmet eylesin. sokakta manyaklara denk gelmeyelim diye zikirmatik gibi yürüyorum.
    nolur sağ salim eve gidelim.
    nolur sağ salim eve gidelim.
    nolur sağ salim eve gidelim.
  • ulan olaya bak yaa. kadikoy'de gecmiste cok el ele gezmisimdir. su olayin basima geldigini dusunuyorum da.. cok aci.
  • kadıköy'de olmuş deyince insanlar bir şaşırıyor tabii. yok ben şaşırmıyorum, çünkü kadıköy'ün öyle çok da matah bir yer olmadığını biliyorum. daha doğrusu bildiğim şey: kadınların çıplak gezmesinin, insanların deli gibi alkol tüketip sarhoş olmasının, her gece başka biriyle skişmenin özgürlük ve medeniyeti olmadığı.

    sene 2023, ülkemizde (ki ülkenin en iyi yerlerinden birinde) bir çifte laf atılıyor ve sonucu ölüm oluyor. ama sorarlarsa "afrika kabilelerindeki insanlar çok ilkel" dersiniz. :/ gence allah'tan rahmet, ailesine sabır diliyorum. çok zor.

    d: google kaynaklı kelime yanlışları.
  • ben duyarsam duymamış gibi davranırım yanımda kim olduğu farketmeksizin. yanımdaki kişi duyup müdahale etmek isterse kati suretle engel olurum. sefilin teki laf attığı için kimse değerinden bir şey kaybetmez ama giden bir canın telafisi yok.
  • merhum da bıçak taşısaydı keşke, giderken bu dünyadan bir orman çocuğu eksiltebilirdi.
    böyle bir şehirde bıçaksız gezmek intiharla eşdeğer.
  • kadıköyün esenyurttan bi farkının kalmadığını hatta yüksek kiralardan dolayı esenyurtun daha cazip kaldığını gösteren olaydır.
    işin ironisi bi tarafa bu ülkede hiç kimse güvende değil.mutlu değil.eğitimli değil.nazik değil.saygılı değil.birey değil.farkında değil.millet değil.ortak kültürel birikime sahip değil.değil değil.

    nereye gittiği bilinmeyen yığınlar topluluğuyuz..
  • ortalık her zaman böyle şerefsiz pislikler ile kaynıyordu. özellikle kadıköy ve beyoğlu. buralarda defalarca böyle saçma sapan kavgaya girmişizdir.

    ama o zaman kavga ederken iki şey vardı, ya dayak yersin ya dayak atarsın. hoş şimdi neredeyse yine iki seçenek var; ya dayak atarsın sağlam ya da ölürsün.

    şimdi yumruk yumruğa bir kavga falan kalmadı. he bu insanlar eskiden de üzerlerinde bir şey taşımıyorlar mıydı? taşıyorlardı. bana istiklal caddesinde, gündüz vakti, o kalabalıkta silah bile çekildi seneler önce.

    geçenlerde bir arkadaşımın başına geldi. bunlar oturmuş içerken üç kişi salça oluyor bunlara, alkolün de verdiği yetki ile ortam yükseliyor ve karşıdakiler bizim arkadaşı deviremeyeceğini anlayınca kafasında bira şişesi kırıyorlar arkasından yanaşıp. ve çekip gidiyorlar bakmıyorlar bile bir şey oldu mu diye.

    arkadaşı hastahaneye yetistiriyorlar, kafasından kulak arkasına kadar on kadar dikiş atılıyor. az daha aşağısı zaten şah damarı.

    artık devir öyle erkeklik yapma devri değil, eyvallah diyip geçeceksin, sarhoşsa zaten sarhoşun mektubu okunmaz. malesef ortalık belindekine güvenen sahte kabadayılar ile dolu. adalet sistemimiz de sağolsun çok caydırıcı olduğu için artık kimse sıkarken ya da bıçağı takarken ikinci defa düşünmüyor.
hesabın var mı? giriş yap