• örneğin evde yalnızken kocası taraıfından şiddet gördüğünü beyan ediyorsa tabiki bu beyanı esas alabilirsiniz lakin onlarca güvenlik kamerasının ve binlerce görgü tanığının olduğu bir ortamda kadının beyanı esas olamaz.
  • kadın 2. sınıf insan olduğundan tartışmaya bile gerek yok bence..
  • kadın beyanı iddia ölçüsünde kesinlikle esas olmalıdır; ki taciz gibi bir suçta bu biraz da zorunludur. ancak her suçlu gibi, taciz "zanlısı" da, infaz edilmeden önce adil yargılanmayı hak eder, ki suçlu hakları diye bir konsept de var dünyada.

    bu anlamda, üniversitelerde, entelektüel ortamlarda filan, infaz timleri yerine "feminizm kadın mahkemeleri" kurup zanlıları orada yargılanmaya davet etmek, yargısız infazdan daha iyi çalışan bir yol olabilir belki de. mahkemeye katılmayı kabul etmeyeni yine infaz edersiniz vb.

    şeytanın avukatı el fikir bildirdi.
  • erkek adalet ispat yükümlülüğünü tacize-tecavüze uğrayan kadından beklediği için feministler tarafından yükseltilmiş olan bir taleptir.
    kadının beyanının esas alınması demek erkeğin kendini savunmayacağı anlamına gelmez. ispat sorumluluğunun kadında değil erkekte olduğu anlamına gelir.
    sıradakini biliyorum; ispat yükümlülüğü neden eşit değil diyeceksiniz şimdi de. cevabı çok basit, çünkü eşit değiliz. e-şit de-ği-liz. bu yüzden ben tacize uğradığımı değil sen taciz ya da tecavüz etmediğini kanıtlamak durumundasın.
    önce bunu o kalın kafanıza iyice sokun ondan sonra feministlerin adaletinin cins ayrımcı olup olmadığını gene tartışın, hobi olarak.
  • (bkz: #56309326)
  • kadın yalan makinesinden geçirilirse olabilir.
  • biz ceza ve ceza usul hukukunu boşuna ders olarak okumuşuz dedirten iddia

    şu an hukuk fakültesi diplomamı yakıp feministlerden ispat hukuku öğrenmek için nereye kayıt yaptıracağımı araştırmaya başlıyorum bu arada okuldaki hocalarımıza da teessüf ediyorum masumiyet karinesi gibi saçmalıkları ders diye anlatmışlar bize

    taciz/tecavüz iddiası varsa zanlı masum olduğunu ispat edecekmiş vay vay vay
hesabın var mı? giriş yap