• dizilerde filmlerde günlük hayatta sık sık görülen ben kendimi koruyabilirim ben hallederdim sana ihtiyacım yok güçlü kadınım tribidir. bunlar tamamen tiyatrodur bunları yapmazsanız kadınlar sizden içten içe nefret eder çünkü onlar güce taparlar.
  • bir kadın kendi boyundaki bir erkeği dövebilecek iskelet yapısına sahiptir.
  • üç tip kadın var bu konu ile ilgili.

    1. erkek kadını tabii ki korumalıdır diyen ve kendini korumaya çalışmayan.
    2. kimseye ihtiyacım yok ben kendimi korurum diyen, en ufak tartışmada "ben kadınım bana dokunamazsın" diyen, kalçasına tanımadığı biri dokununca sevgilisine "bişey yapsana, ne biçim erkeksin sen" diye çemkiren.
    3. kimseye ihtiyacım yok demeyen, gerçekten kimseye ihtiyacı olmayan.

    1 ve 3 numaradaysanız size saygı duyuyorum, 2 numaradaysanız da uçurumdan aşağı atlayın lütfen. teşekkürler.
  • gece biri tarafından takip edilip kaçırılmalarına mütakip defalarca bir çok kişi tarafından tecavüz edilerek böbrekleri alınmış vaziyette kanalizasyona atılmaları durumunu saymazsak katılabileceğim başlık.
  • kendi ayakları üzerinde duran kadının bu durumunu zamanla dramatize edip işi şova dökmesinden doğan trip.

    bu devirde hayatın kadını erkeği kalmadı dostlar. toplum olarak yaşam mücadelesinde cümlemize boyut atlattılar, eksik olmasınlar. sanki erkekler için hayat çok kolay, sanki biz çimenlerde daşaklarımızın üstünde zıplayarak şarkılar söylüyoruz da kimseye ihtiyacı olmayan kadına güzellemeler düzeceğiz.

    çalışıyorsan kendine, yatıyorsan kendine, gelip de üstüne benden övgü bekleme.
  • senin gibi bi salağa ihtiyacı olmadığı kesindir.
  • bu bir trip deildir.
    bu bir gercektir.
    kimseye ihtiyacimiz yok hele de egosu tavan yapmis mercimek beyinlilere.
  • haklı triptir çünkü bu ülkede ne zaman elini sallasa ellisini yardıma çağırabilecegi meriç bulunur.
  • bunu empati yapıp düşünebilirsiniz, karşınızda güçsüz, onu ben yapamam bunu ben yapamam diyen bir kadın mı istersiniz yoksa yeri geldiğinde sizden yardım alıp, yeri geldiğinde kendi kendine bir şeyler başaran bir kadın mı yanınızda olsun istersiniz. erkekler içinde aynı durum geçerlidir, insanoğlu tek başına ayakta duramaz bir kere doğasına aykırıdır, iki tarafta kendince tek başına yapabildiği şeyler olduğu gibi karşı cinse ihtiyaç duyduğu zamanlar vardır.
  • he he gülüm öyle, kadını erkeği geberiyoruz hayatımızda biri olsun sevilelim sevelim sevişelim diye, ahkâm kesmenin alemi yok.
    kadın erkek biraz birbirine karşı açık sözlü olsa, dünya güllük gülüstanlık olacakta işte, birini bulunca hemen vazgeçilmezim modun da yürüdüğümüz için, yalnız kalmış kendi kendinin ipini çekmiş ondan sonrada yalnızlığa güzelleme yapanlar olarak hayatlarımıza devam ediyoruz.
hesabın var mı? giriş yap