• türkiye‘de gerceklesmis ender kavgalardandir.

    https://twitter.com/…tatus/1291998675015806976?s=21

    edit: +18 iceren video.

    edit2: dayinin bir kac kirik disinda durumu iyiymis.
    edit3: redbull yetkililerinden yapilan aciklamada, sözlesmesi bitecek olan felix baumgartner yerine 3+1 yillik dayiyla anlasma yapmislar. stratosferden „amuga goyumm“

    editson: arkadaslar yok yere duyar kasmayin. dayinin kolu kirilmis sadece, muhtemelen 1 aya elinde 70‘lik raki sisesiyle ayni o arkadaslariyla icerken ulan su meretin bokunu cikariyoruz, o gün ne uctun memduh abi gibi makaraya saracaklar. biz bunlari yasadik, tecrübe ettik, gördük. gülün eglenin makara yapin gecin. ölmüs veya ciddi bir rahatsizligi olsaydi video‘yu coktan kaldirmistim zaten.
  • evdeki pilavı atıp aşağı atlayan sarhoş içerir.
  • aşağı gel aşağı gel aha geldi işte aq ne şaşırıyorsunuz. hem de yerçekiminin katkılarıyla.

    ülkemizde sıradan bir it dalaşı ama sonunda balkondan patates çuvalı gibi düşen amca için pek mutlu sonla bitmemiş. bana da aşağıdan şemsiye atmış olsalar ben de bu kadar sinirlenirdim açıkçası.

    tencere miydi o?
  • sosyal mesafeli kavga
  • (bkz: keskin sirke küpüne zarar) atasözünün vücut bulmuş hali.
  • nimetle kavga olmaz. aha çarpılırsın böyle işte.
  • sözlük formatına uygun olmayan başlıktır. tıklanmak için yazılan uyduruk haber başlığı gibi başlık atmak nedir? videoyu açmadım, açmayacağım da.

    bir yer ''sözlük''se objektif olmak zorundadır. kişisel görüşlerinizi ekleyerek başlık açmayın lütfen. mevcut başlık, bilmem nerede yaşanan balkon kavgası diye açılırsa objektif olur. bu da sözlük formatına uygun olur. kişisel görüşünüzü girdinizde belirtin.

    ek 1: bu başlığın ilk hali ''sonunda oha diyeceğiniz balkon kavgası'' idi. sözlük duruma el atmış ve yukarıda bahsettiğim şekilde başlığı tarafsız hale getirmiş.

    ek 2: bu kadar beğenilmesini beklemiyordum; demek ki bu tip durumlardan rahatsız olan birçok kişi daha var. girdinin ilk iki paragrafında bahsettiğim durumu açıkladığım başlığı da buraya bırakmak istiyorum sevgili okurlar: (bkz: kişisel görüş belirterek başlık açmak)
  • ben balkondam sipirmen gibi atlıcak diye bekledim ama olmadı.

    tanım:balkondan kavga yapılmaması gerektiğini gösteren video
  • nimetle oynanmaz dayı, öğretmediler mi küçükken çarpılırsın diye.
hesabın var mı? giriş yap